Sport

Lecție de viață pentru un conducător al Rapidului. „N-ai voie să faci așa ceva!”

La Suflet de Rapidist, Lucian Ionescu a povestit lecția de viață pe care a primit-o de la Ionuț Voicu pe vremea când acesta evolua în tricoul echipei giuleștene.
02.10.2023 | 10:35
Lectie de viata pentru un conducator al Rapidului Nai voie sa faci asa ceva
La Suflet de Rapidist, Lucian Ionescu a mărturisit un moment prin care Ionuț Voicu i-a dat o lecție de viață.
ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu a povestit un moment care l-a marcat în cea mai nouă ediție a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST. Co-prezentatorul show-ului moderat de Robert Niță a vorbit o lecție de viață pe care a primit-o de la Ionuț Voicu. Invitatul special și-a adus aminte de exemplul dat de Ionescu și a mai vorbit despre importanța jucătorilor.

Ionuț Voicu, lecție de viață. “M-a auzit soția lui, iar a doua zi m-a sunat”

La SUFLET DE RAPIDIST, Lucian Ionescu a adus aminte de un moment în care a primit o lecție de viață de la Ionuț Voicu. Ofițerul de presă al giuleștenilor a povestit cum delegatul de la Rapid i-a făcut o observație bună, după un moment tensionat în care Ionescu a fost auzit de soția fostului jucător.

ADVERTISEMENT

“Cândva, Ionuț mi-a dat o lecție de viață personală. Tot în perioada aceea grea, aveam un meci în Giulești, iar echipa juca slab și din cauza neajunsurilor. Eu eram la tribuna oficială și eram și eu supărat din același motiv și de meci în sine. 

La un moment dat am zis și eu cu voce tare ‘Uită-te și tu cum joacă ăștia ai mei. Toți țipă de bani, dar uite și tu cum joacă.’ Am fost destul de vocal, am pronunțat și numele lui Ionuț, după ce dăduse o centrare mai prin spatele porții. Spunea și Nico în perioada aceea că Ion dă centrările perfect, dar le dă atât de învârtite de te tunde în cap. 

ADVERTISEMENT

Eu eram atât de vocal și nu mi-am dat seama că în fața mea era soția lui Ionuț. A doua zi de dimineață m-a sunat Ionuț, era la Pro Rapid. Și mi-a zis atunci ‘Măi Lucian, e adevărat că noi am jucat slab, dar tu din postura și funcția pe care o ai la Rapid ar trebui să ne aperi pe noi, nu să ne critici. Chiar dacă tu așa simți atunci, dar nu ar trebui să ne critici în gura mare’.

I-am dat dreptate și i-am zis să rămânem prieteni, să nu îmi poarte ranchiună. Chiar dacă nu ne întâlnim foarte des și mai mult colegial la club, eu îl consider pe Ionuț unul dintre prietenii mei. Mi-a dat o lecție de viață atunci”, a mărturisit Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu, despre importanța jucătorilor în nucleul unui club

Ionuț Voicu a vorbit despre importanța jucătorilor care fac parte din nucleul unui club de fotbal. Fostul fundaș al Rapidului a dat un exemplu personal, în care a explicat că evoluțiile fotbaliștilor din teren fac ca toate celelalte departamente ale clubului să funcționeze foarte bine. Voicu susține că oamenii din interior trebuie să fie mai atenți cu jucătorii și să îi susțină.

“Lucrurile astea se întâmplă. Și mi se întâmplă și mie acum, e inevitabil. Îți mai scapă lucruri, dar este important ca noi și suporterii să îi protejăm, pentru că noi toți ne învârtim în jurul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa funcționează și băiatul de la marketing se descurcă. La fel și băiatul de la ticketing, și delegatul, și ofițerul de presă, și antrenorii, toată lumea. Și patronul, și președintele au de câștigat. Toți depindem de vestiar. Jucătorii sunt cei mai importanți din punctul meu de vedere. 

Am avut la un moment dat o discuție cu un coleg de-al meu și i-am explicat. El nu vine din fotbal, cu toate că a făcut facultate și se pricepe la ceea ce face. Dar la fotbal, degeaba le așezi pe toate în ordine, dacă echipa nu are reușite. Și atunci ar trebui să fim toții mult mai aproape și mai atenți cu jucătorii.”, a spus Ionuț Voicu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Emisiunea SUFLET DE RAPIDIST se difuzează în fiecare marți, de la ora 13.30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Iar săptămâna aceasta aveți parte de o ediție de colecție, pentru că în studio, alături de Robert Niță și Lucian Ionescu, va fi prezent Dan Șucu, patronul Rapidului. Premiera emisiunii va putea fi urmărită joi, de la 10:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Lucian Ionescu, despre lecția de viață de la Ionuț Voicu

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită