Sport

Leganes-Real Madrid 1-0. Los Blancos merg în „sferturile” Cupei Regelui după un retur dezamăgitor. Video

17.01.2019 | 00:20
LeganesReal Madrid 10 Los Blancos merg in sferturile Cupei Regelui dupa un retur dezamagitor Video

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Regelui, după 3-1 la general cu Leganes. Madrilenii au făcut un joc modest la retur și au pierdut cu 0-1. Totuși, au mers mai departe grație victoriei categorice de pe Santiago Bernabeu.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 30 de Braithwaite. Pentru Real Madrid urmează confruntarea cu Sevilla de pe teren propriu.

Min. 30 – GOOOOOOL LEGANES Braithwaite deschide scorul


UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Leganes - Real Madrid
Echipe de start Leganes – Real Madrid

Meciul Leganes – Real Madrid se joacă miercuri, 16 ianuarie, cu începere de la ora 22:30 în cadrul returului optimilor de finală ale Cupei Spaniei. În mod normal, Realul are biletele pentru sferturi, fiind foarte greu de presupus că Leganes ar putea cel puțin remota handicapul din primul meci, pentru a nu mai vorbi de calificarea directă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Echipa pregătită de Santiago Solari a obținut în ultima etapă de campionat o victorie norocoasă pe terenul lui Betis Sevilla, cu un gol fabulos marcat din lovitură liberă de Dani Ceballos în ultimele minute de joc. Leganes a obținut o importantă victorie pe teren propriu în fața celor de Huesca, într-un meci între echipe care au ca obiectiv supraviețuirea.

Leganes – Real Madrid LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Leganes – Real Madrid are loc miercuri, 16 ianuarie, de la ora 22:30, pe Estadio Municipal de Butarque, în cadrul returului optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Jocul nu este transmis în România de nici un post de televiziune. Puteți însă intra pe site-ul FANATIK.RO pentru a urmări partida Leganes – Real Madrid în format LIVE VIDEO.

Leganes – Real Madrid. Isco va fi titular, o postură pe care nu prea a prins-o cu Solari pe bancă

Santiago Solari a luat decizia de a trimite pe teren la returul cu Leganes o echipă alcătuită din foarte mulți jucători de rezervă. Pe de o parte pentru că infirmieria este plină, nici unul dintre jucătorii accidentați nefiind refăcut, pe de alta pentru că a decis să îi menajeze pe doi dintre jucătorii cheie, fundașul central și căpitanul echipei, Sergio Ramos și pe câștigătorul Balonului de Aur 2018, mijlocașul croat Luka Modric.

Și bookmakerii au stabilit cote foarte echilibrate

Portarul Thibaut Courtois, fundașul Vallejo,mijlocașii Toni Kroos, Llorente și atacanții Marcos Asensio, Gareth Bale, Karim Benzema și Mariano Diaz sunt cu toții în continuare indisponibili. Un posibil unsprezece de start ar putea fi Navas – Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo – Casemiro, Isco, Ceballos – Lucas Vasquez, Vinicius Junior, Brahim Diaz. Aceste decizii tactice plus numărul mare de accidentați au făcut ca și casele de pariuri să pună cote echilibrate. 3,50 se acordă la victorie lui Leganes, 3,50 are și egalul și 2,20 succesul lui Real Madrid.