Life

Legătura ascunsă dintre Bianca Drăgușanu și Antonie Budiul, unul dintre cei mai iubiți preoți. Durere mare în familia vedetei

Mama Biancăi Drăgușanu a fost șocată atunci când a aflat că Antonie Budiul, unul dintre cei mai iubiți preoți a trecut în neființă.
06.08.2021 | 11:42
Legatura ascunsa dintre Bianca Dragusanu si Antonie Budiul unul dintre cei mai iubiti preoti Durere mare in familia vedetei
Legătura ascunsă dintre Bianca Drăgușanu și Antonie Budiul, unul dintre cei mai iubiți preoți. Durere mare în familia vedetei
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai iubiți preoți din Țara Hațegului, Antonie Budiul, a murit în urmă cu trei zile. Sunt puțini cei care știau că există o legătură de rudenie între acesta și Bianca Drăgușanu.

După ce a aflat cumplita veste, mama divei a postat un mesaj de condoleanțe.

Legătura ascunsă dintre Bianca Drăgușanu și Antonie Budiul, unul dintre cei mai iubiți preoți

Familia Biancăi Drăgușanu este în doliu după moartea preotului Antonie Budiul. Din mesajul postat de mama blondinei pe rețelele de socializare reiese faptul că protopopul din Țara Hațegului era nașul său.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel. Un om ca dumneavoastră se naște destul de rar.

Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule! Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris mama Biancăi Drăgușanu pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

Și Bianca Drăgușanueste destul de religioasă. Ea a ținut să se spovedească înaintea nunții cu Victor Slav. Atunci a fost sfătuită să țină post o săptămână, iar blondina s-a conformat. Au fost însă și momente când unii preoți au criticat-o pe Bianca Drăgușanu.

Cine a fost Antonie Budiul, unul dintre cei mai apropiați preoți din Țara Hațegului

Antonie Budiul a fost unul dintre cei mai iubiți și respectați preoți din zonă. În anul 2016 acesta a primit “Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție pe care o pot primii preoții în România.

ADVERTISEMENT

“Crucea Patriarhală” a reprezentat un semn de prețuire pentru activitatea depusă în slujba bisericii. Antonie Budiul a ridicat o biserică în Streisângeorgiu într-o perioadă extrem de dificilă, înainte de anul 1990.

În plus a fost cinstit și pentru implicarea sa fără cusur pastoral-misionară, după înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

ADVERTISEMENT
Preotul  Antonie Budiul
Preotul Antonie Budiul

 

“Pr. Antonie Budiul, protopop al Protopopiatului Ortodox Român Hațeg a trecut la cele veșnice… Cu inima îndurerată, transmit condoleanțe familiei și credincioșilor.

Dumnezeu să-i așeze sufletul alături de cei drepți!”, a transmis Adrian Filip Iovănesc, primarul orașului Călan, locul unde a copilărit preotul Antonie Budiul.

ADVERTISEMENT