Life

Legătura dintre Bianca Drăgușanu și Anda Adam. Când vine vorba de bani, divele uită de rivalități

04.11.2020 | 12:56
Legatura dintre Bianca Dragusanu si Anda Adam Cand vine vorba de bani divele uita de rivalitati
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Anda Adam nu sunt prietene, ba chiar o perioadă și-au aruncat vorbe grele, după ce au împărțit același bărbat, pe Victor Slav, care a fost într-o relație cu artista și s-a căsătorit cu fosta prezentatoare tv, împreună cu care a făcut și un copil.

Cu toate că nu se au la suflet, cum vine vorba, Bianca și Anda fac publicitate pe bani grei aceluiași brand de produse destinate sportivilor, ambele fiind împătimite ale sportului.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Slav a prins pasiunea pentru mișcare din timpul relației cu Victor Slav, iar Anda Adam se antrenează de ani buni, iar când forma un cuplu cu fosta vedetă Kanal D mergeau împreună la sală.

Anda Adam și Bianca Drăgușanu promovează același brand
Anda Adam și Bianca Drăgușanu promovează același brand

Timpul a trecut, iar pentru că atât Bianca Drăgușanu, cât și Anda Adam au fiecare câte un milion o sută de urmăritori pe contul de Instagram, firmele de publicitate se bat pe contracte cu vedetele, iar de multe ori apar chiar și amândouă promovând același produs.

ADVERTISEMENT

Un exemplu este chiar firma de suplimente pentru sportivi în care, din sursele FANATIK, Bianca Drăgușanu ar încasa bani frumoși, un contract pe mii de euro, lucru pe care și artista este posibil să-l primească, ori să fi făcut un barter pe produse.

Și-au aruncat vorbe grele la tv

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au avut mici conflicte din cauza faptului că blonda a devenit soția lui Victor Slav într-un timp foarte scurt, iar vedeta chiar a făcut câteva afirmații care ar fi deranjat-o pe artistă. De atunci, cele două sunt considerate rivale.

ADVERTISEMENT

„Poate ea a avut anumite antipatii față de mine, pentru că Victor a stat alături de ea 7 ani și n-a luat-o de nevastă. Ea și-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine și m-a luat de nevastă după șase luni. Acum, îți dai seama că în inima ei s-a simțit cumva…”, – a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea Xtra Night Show.