Life

Legătura dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Fostul jurat de la iUmor, atras de iubita lui Cătălin Scărlătescu?

Ce legătură au avut Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Fostul jurat de la iUmor a fost atras de iubita lui Cătălin Scărlătescu?
25.01.2023 | 15:35
Legatura dintre Doina Teodoru si Mihai Bendeac Fostul jurat de la iUmor atras de iubita lui Catalin Scarlatescu
Legătura dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a câștigat sezonul 3 iUmor, iar Mihai Bendeac a fost încântat de prestația actriței. La vremea respectivă s-a scris că fostul jurat ar fi fost atras de actuala parteneră a lui Cătălin Scărlătescu.

Care este legătura dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscută pentru participarea la iUmor. Actrița de stand-up comedy a câștigat sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1, iar de atunci este apreciată de public.

ADVERTISEMENT

Glumele și ironiile Doinei Teodoru au fost foarte apreciate de jurații emisiunii, mai ales de Mihai Bendeac, care acum nu mai face parte din juriu. Actorul ar fi fost impresionat de caracterul ei, dar și de fizic.

În 2017, Doina Teodoru era concurenta preferată a fostului jurat de la iUmor. Din acest motiv, oamenii au crezut că actuala iubită a lui Cătălin Scărlătescu a fost favorizată, întrucât a apărut în serialele În puii mei și Băieți de oraș, tot de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a negat acest lucru, spunând că sunt doar niște comentarii răutăcioase, spuse de cârcotași, notează cancan.ro.

Deși Mihai Bendeac a simpatizat-o foarte mult, Doina Teodoru nu a încetat să spună ironii la adresa juratului.

ADVERTISEMENT

“Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta”, a declarat Doina Teodoru despre Mihai Bendeac, după ce acesta a decis să plece de la Antena 1.

Ce au pățit Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după America Express

Juratul de la Chefi la Cuțite și Doina Teodoru au făcut echipă la America Express și amândoi se bucură că au avut parte de această experiență.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu spune că a învățat spaniolă în urma participării la reality show. Renumitul bucătar e încântat că a mers acum la America Express și nu mai târziu.

La rândul său, și Doina Teodoru a declarat că a descoperit niște deprinderi de care nici nu știa până la participarea la emisiune.

“America înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Îmi place la nebunie acest concurs.”, a declarat actrița, potrivit wowbiz.ro.

În același timp, câștigătoarea sezonului 3 iUmor este fericită că s-a bucurat de această experiență alături de partenerul ei.

ADVERTISEMENT