News

Legătura dintre Elena Ceaușescu și Ion Iliescu. Mai mulți istorici au confirmat zvonurile

05.04.2019 | 15:47
S-a aflat! Care este legătura dintre Elena Ceaușescu și Ion Iliescu?

Elena, cu toate că nu era o femeie frumoasă, a avut parte de numeroși amanți. În timpul în care Nicolae Ceaușescu conducea România, ea își găsea alinarea în brațele mai multor bărbați. Lenuța Petrescu, pe numele dinaintea căsătoriei cu liderul comunist, s-a iubit și cu un fizician, Ioan Ursu, coordonator al programului nuclear al României. Ce mărturisește Nicolae Stan despre bărbații care îi ocupau timpul Elenei?

Elena Ceaușescu și unchiul lui Ion Iliescu, iubire interzisă?

Printre cei care i-au căzut cu tronc Elenei Ceaușescu se numără și unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu. Preferatul soției lui Nicolae Ceaușescu a fost generalul Victor Stănculescu, unul dintre oamenii de încredere ai liderului comunist. Cu toate că infidelitatea era la ea acasă, cuplul celebru nu a fost pus niciodată în pericol, pozând întotdeauna în perfecțiunea unei căsnicii.

Generalul Nicolae Pleșiță a povestit despre legătura cuplului Ceaușescu-Iliescu. Se pare că cei doi îl considerau pe Ionel ( Iliescu) ca pe propriul copil. “Era la Tineret pe-atunci. Dar l-am cunoscut mai bine când a fost secretar cu propaganda la Comitetul Central și mi-a făcut o impresie excelentă prin verticalitatea lui. Îi ziceam „Ioane”. Numai Ceaușescu îi spunea „Ionele!”. „Ionele” în sus și „Ionele” în jos.”

Care era legătura dintre Ion Iliescu și Elena Ceaușescu?
Care era legătura dintre Ion Iliescu și Elena Ceaușescu?

Elena Ceaușescu, infidelă sub ochii lui soțului

“La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea Nicolae Stan, în cadrul unui interviu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri