Life

Legătura dintre Nicole Cherry și familia Corneliei Catanga. Tânăra artistă este devastată: „E foarte greu pentru mine”

27.03.2021 | 14:45
Legatura dintre Nicole Cherry si familia Corneliei Catanga Tanara artista este devastata E foarte greu pentru mine
Nicole Cherry regretă moartea Corneliei Catanga. Foto: captură Antena 3/ digi24.ro
ADVERTISEMENT

Între Nicole Cherry și familia Corneliei Catanga este o legătură de rudenie despre care puțină lume știa. Tânăra artistă a vorbit despre cât de importantă a fost regretata cântăreață de muzică lăutărească pentru și și cât de dificil îi este să se obișnuiacă ideii că nu mai este printre noi.

Bunica pe care Nicole Cherry a pierdut-o anul trecut a fost nici mai mult, nici mai puțin decât sora lui Aurel Pădureanu, bărbatul Corneliei Catanga care din păcate a rămas acum văduv.

ADVERTISEMENT

Nicole și familia Corneliei Catanga aveau o legătură specială, tânăra muziciană cântându-i la diferite spectacole melodiile soției unchiului ei.

Nicole Cherry, despre moartea Corneliei Catanga: „E foarte greu pentru mine”

Nicole a spus într-o intervenție via Skype în emisiunea „De-a viața-ascunselea” de la Antena 3 că melodiile ei preferate pe care le cânta Cornelia Catanga au fost „Șaraiman” și „Mama mea e florăreasă”.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut am pierdut-o pe bunica mea. Acum a murit și Cornelia. Bunica mea era soră cu domnul Pădureanu”, a declarat Nicole Cherry la Antena 3.

„I-am transmis condoleanțe. domnului Pădureanu Nu mă pricep deloc la toate astea. Singura înmormântare la care am fost a fost a bunicii mele, efectiv, nu pot. De atunci nu am reușit. De fiecare dată când e o chestie de genul e foarte greu pentru mine”, a declarat Nicole Cherry la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Alți doi artiști de muzică lăutărească se luptă pentru viețile lor

Cornelia Catanga s-a stins din viață ieri dimineață, fiind infectată cu noul coronaviru. Artista nu a vrut să plece la spital până în ultima clipă. Cântăreața credea că avea o simplă răceală, însă simptomele ei s-au agravat de la o zi la alta.

Presa a scris că regretata artistă s-ar fi tratat după ureche și ar fi refuzat să fie testată de Covid-19. Întreaga breaslă a muzicii lăutărești este devastată în urma acestei morți fulgerătoare.

ADVERTISEMENT

Alți doi marti artiști ai muzicii lăutărești sunt internați în spital, în stare gravă, tot din cauza Covid-19. Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă sunt sub strictă supraveghere medicală de când au fost internați, iar recemt, culmea vieții, Aurel Pădureanu și Catanga au făcut apel ca oamenii să se roage pentru sănătatea domnului Ploieșteanu.

 

ADVERTISEMENT