Life

Legătura dintre Prințesa Diana și Meghan Markle. Ce le unește pe actriță și pe fosta prințesă

15.02.2021 | 17:29
Legatura dintre Printesa Diana si Meghan Markle Ce le uneste pe actrita si pe fosta printesa
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințesa Diana au o legătură foarte puternică, în ciuda faptului că nu s-au cunoscut niciodată. Soția Prințului Harry a dezvăluit ce le unește, chiar în ziua în care a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. 

Actrița de origine americană a dorit să-i aducă un omagiu regretatei Lady Di, care a murit într-un accident tragic de mașină în data de 31 august 1997, la vârsta de 36 de ani, aceeași pe care o are în momentul de față fiul ei cel mic, Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta a ales o dată specială pentru a anunța că va deveni mamă pentru a doua oară, ziua de 14 februarie. Meghan Markle a optat pentru această variantă pentru a-i aduce un tribut regretatei Prințesa Diana, mama soțului ei.

Meghan Markle, însărcinată din nou. Ce zi a ales pentru a da vestea cea mare

Pe 13 februarie 1984, regretata Prințesă de Wales și Prințul Charles anunțau cu mari emoții că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Vestea s-a răspândit imediat, tabloidele de la vremea respectivă scriind despre sarcină următoarea zi, pe 14 februarie.

ADVERTISEMENT

Toate ziarele mondene din lumea întreagă au preluat știrea conform cărei Prințesa Diana va naște din nou. Același lucru s-a întâmplat acum cu Meghan Markle, actrița dezvăluind că fiul ei, Archie Harrison, va avea în curând un frate mai mic.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil”, a declarat un reprezentant al cuplului.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official)

Vestea a fost făcută prin intermediul unei fotografii alb – negru, care lasă la vedere pântecele pronunțate ale actriței. Asta înseamnă că sarcina este una destul de mare, dovadă că cei doi știu deja care este sexul celui de-al doilea copil, tot băiat.

În imagine Prințul Harry este desculț, în iarbă, în timp ce se uită în ochii iubitei sale soții, actrița americană, care i-a dăruit în urmă cu aproximativ doi ani încă un copil. Archie împlinește pe 6 mai frumoasa vârstă de 2 ani, diferența dintre copii urmând a fi una destul de mică.

ADVERTISEMENT

Informația emoționantă despre sarcina lui Meghan Markle vine după ce în vara anului trecut soția Prințului Harry a suferit un avort spontan, chiar în timp ce se ocupa de băiețelului ei. Artista a suferit enorm, vorbind deschis despre acest subiect sensibil.

ADVERTISEMENT