Fotbal international

EURO 2016. “CARNAGIU la Lille!” Reacţia UEFA după violenţe

UPDATE, ora 10:45 / UEFA a oferit un comunicat după violenţele de pe străzile din oraşul Lille: ...
16.06.2016 | 10:30
EURO 2016 CARNAGIU la Lille Reactia UEFA dupa violente

UPDATE, ora 10:45 / UEFA a oferit un comunicat după violenţele de pe străzile din oraşul Lille:

“UEFA regretă incidentele de pe străzile oraşului Lille. Poliţia a fost nevoită să facă mai multe arestări pentru a restaura ordinea şi de a ţine situaţia sub control”

Rusia a fost ameninţată cu excluderea de la Euro, pedeapasa fiind cu suspendare după bătăile fanilor ruşi de pe Stade Velodrome. UEFA nu poate decide excluderea Rusiei pentru incidentele de pe străzi, astfel că naţionala “rusă” va continua în competiţie.

dawd


UPDATE, 16 iunie, ora 9.00. 400 de fani ai Rusiei au invadat străzile din Lille şi a ieşit bătaie generală cu suporterii Angliei, noaptea trectă. Bătaia vine la doar cîteva zile după ce UEFA a anunţat că e gata să suspende de la Euro cele două formaţii. 36 de fani au fost arestaţi, iar 16 au fost spitalizaţi. Presa din Anglia titrează revoltată: “Carnagiu la Lille!”

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO          

……………………………………………………………

Se îngroaşă gluma pentru naţionala Rusiei. Punctul strîns greu în meciul cu Anglia ar putea fi în zadar dacă fanii nu se potolesc. Oficialii UEFA s-au reunit la Paris, acolo unde au decis soarta Rusiei după incidentele grave în care au fost implicaţi suporterii ruşi de-a lungul Campionatului European. Ruşii i-au căsăpit pe englezi şi au devastat o parte din oraşul Marseille cu ocazia meciului direct dintre cele două naţionale.

Drept consecinţă, Federaţia de Fotbal din Rusia a primit o amendă de 150.000 de euro. Mai mult, echipa a primit încă o sancţiune şi anume o ”descalificare suspendată”, scrie site-ul ofical al forului european. Asta înseamnă că, în cazul în care suporterii vor face din nou scandal, UEFA va ridica suspendare, iar Rusia va fi descalificată de la Euro!

Legătura dintre mafia din Rusia, Putin şi violenţele de la Euro

Englezii vor neapărat ca Rusia să fie descalificată, mai ales după ce fanii britanici au avut cel mai mult de suferit după lupta cu ruşii. The Sun a scris mafia din Rusia ar avea legături cu violenţele petrecute la Marseille. Englezii spun că mafioţii ruşi, cei care controlează galeriile, s-au întîlnit cu Vladimir Putin în 2010, atunci cînd 5000 de fani au s-au luat la bătaie cu poliţia din Moscova. Atunci s-au întîlnit pentru a negocia pacea. Preşedintele Rusiei ar fi intervenit şi acum pentru a calma spiritele, mai ales că descalificarea Rusiei de la Euro ar fi o lovitură grea de imagine pentru Moscova.

Drogul care-i face neînfricaţi

Există 150 de fani ruşi care ar fi puşi pe scandal. Tot englezii scriu că aceştia sînt consumatori de ”crystal meth”, un drog care te-ar face neînfricat. Majoritatea ”scandalagiilor” fac parte din galeriile lui ŢSKA, Zenit, Spartak, Dinamo sau Lokomotiv. Unul din liderii suporterilor ruşi este Vasilly ”Criminalul”, în vîrstă de 36 de ani. Acesta ar fi fost răspunzător pentru mai multe ”facturi” medicale ale englezilor.