Life

Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. S-a spus că cei doi ar fi avut o relație: cum a comentat soțul Adelei Popescu

Care este legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. În trecut s-a spus că cei doi ar fi avut o relație de iubire, iar soțul Adelei Popescu a făcut declarații despre acest subiect.
14.07.2022 | 16:14
Legatura dintre Radu Valcan si Madalina Manole Sa spus ca cei doi ar fi avut o relatie cum a comentat sotul Adelei Popescu
Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Există o legătură neștiută între Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Vedeta ar fi împlinit astăzi vârsta de 55 de ani, dar a decis să își pună capăt vieții.

Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce a ieșit la iveală la 12 ani de la moartea artistei

Despre Mădălina Manole s-au scris multe lucruri, iar viața ei amoroasă a fost pusă mereu sub lupă, fanii ei fiind curioși cu cine se iubește diva.

ADVERTISEMENT

A fost căsătorită cu Șerban Georgescu și pentru scurtă vreme cu Petru Mircea, dar niciuna dintre relații nu a durat – ultima din cauză că vedeta și-a pus capăt vieții.

Totuși, despre vedetă s-a spus că s-a iubit cu mulți bărbați, inclusiv cu Cătălin Botezatu sau Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a dat declarații despre zvonurile de la acea vreme. Conform lui Radu Vâlcan, totul a început după ce a filmat un clip video alături de faimoasa cântăreață.

Scenele erau unele de iubire, astfel că spus că între el și Mădălina Manole ar exista ceva mai mult decât o prietenie. Nimic mai neadevărat, a susținut la acea vreme Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune chiar spunea că se amuză atunci când află de asemenea știri și a insistat că nu este nimic adevărat din ce s-a spus.

”Nu este absolut nimic adevărat. Am cunoscut-o la filmările unui videoclip. O femeie deosebită, un talent extraordinar, dar doar acolo ne-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

La videoclip, la filmările pentru videoclip care au durat câteva ore. Probabil că (de vină – n.r.) au fost secvenţele din videoclip. Era o piesă de dragoste. Nu e adevărat. Pe mine mă amuză când citesc astfel de ştiri şi trec peste ele”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Mădălina Manole s-a sinucis acum 12 ani

Mădălina Manole suferea de o depresie și a decis în urmă cu 12 ani să își pună capăt vieții.

Mai mult decât atât, artista a lăsat și un bilet de adio în care și-a explicat decizia și i-a rugat pe membrii familiei sale să o ierte pentru gestul său.

Mădălina Manole a dat și indicații despre ce să se întâmple cu fiul ei, care a împlinit acum vârsta de 13 ani.

Atunci, vedeta îi îndemna pe membrii familiei sale să îl ducă pe copil o perioadă la părinții ei și mărturisea că speră ca acesta să o înțeleagă atunci când va crește.

ADVERTISEMENT
Tags: