Life

Legătura dintre Vlăduța Lupău și Mihai Morar. Nimeni nu se aștepta la asta

14.10.2020 | 17:15
Legatura dintre Vladuta Lupau si Mihai Morar Nimeni nu se astepta la asta
Vlăduța Lupău și Mihai Morar împart o legătură neașteptată
ADVERTISEMENT

Legătura dintre Vlăduța Lupău și Mihai Morar este una neașteptată, pe care fanii nici nu o bănuiau. Interpreta i-a adresat un mesaj foarte special, în această miercuri.

De câteva luni, emisiunea “Răi da’ Buni” pe care acesta o prezenta la Antena Stars a fost scoasă din grila de programe, din pricina pandemiei. Din acest motiv, prezentatorul a rămas doar cu show-ul lui de la Radio Zu, fiind foarte activ și în mediul online.

ADVERTISEMENT

De curând, românii care îi apreciază acestuia activitatea de pe rețelele sociale au putut constata faptul că, la mijlocul aceste săptămâni, Mihai Morar își celebrează ziua de naștere.

Ce i-a transmis Vlăduța Lupău lui Mihai Morar, chiar de ziua prezentatorului

Cunoscutul moderator de radio a fost felicitat într-un număr record și de către fanii lui. Una dintre urările foarte speciale cu prilejul împlinirii a 39 de ani a venit însă din partea Vlăduței Lupău.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică populară și prezentatorul sunt prieteni, iar astfel ea și-a dorit ca momentul aniversar să nu treacă fără a fi marcat în vreun fel. În acest sens, artista a formulat o postare inedită, ce a apărut atât pe contul ei de Instagram, fiind preluată și pe cel deținut de Mihai Morar.

“La mulți ani, ca la trecerea dintre ani”, a fost mesajul Vlăduței Lupău din dreptul pozei sale cu Mihai Morar.

ADVERTISEMENT
Legătura dintre Vlăduța Lupău și Mihai Morar. Nimeni nu se aștepta la asta
Vlăduța Lupău i-a transmis un mesaj special de La mulți ani lui Mihai Morar

Oana Roman, Speak, dar și colegul său de emisiune, Daniel Buzdugan, s-au numărat printre vedetele care i-au transmis urări lui Mihai Morar.

În poza publicată în secțiunea de InstaStory, cele două vedete apar într-o sală de evenimente, cel mai probabil la unul dintre concertele din trecut ale Vlăduței Lupău.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul apare îmbrăcat la patru ace, cu costum și cravată, pe când solista de muzică populară poate fi observată într-o rochie foarte strălucitoare cu paiete. Și de ziua lui de naștere, Mihai Morar a alergat prin parc, așa cum obișnuiește să facă adesea, încă de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT