News

STEAUA. Primăria Bucureşti, noul SPONSOR de milioane al Stelei?

STEAUA. Alegerile pentru Primăria Capitalei, cîştigate detaşat de Gabriela Firea, soţia lui Florentin Pandele şi fina lui George Becali, poate să aducă o susţinere financiară puternică...
06.06.2016 | 17:57
STEAUA Primaria Bucuresti noul SPONSOR de milioane al Stelei
ADVERTISEMENT

STEAUA. Alegerile pentru Primăria Capitalei, cîştigate detaşat de Gabriela Firea, soţia lui Florentin Pandele şi fina lui George Becali, poate să aducă o susţinere financiară puternică pentru cea mai titrată echipă de fotbal din România.

STEAUA. Iar acest posibil parteneriat nu este unul utopic, legăturile dintre patronul Stelei, Gigi Becali, şi primarul localităţii Voluntari, Florentin Pandele, fiind cunoscute în rîndul oamenilor din înalta societate.

ADVERTISEMENT

Becali, naşul noului primar

STEAUA. Legătura dintre patronul Stelei şi noul primar al Bucureştiului s-a făcut prin Florentin Pandele. Omul de afaceri şi edilul Voluntariului se cunoaşte cu Gigi Becali de peste 3 decenii, între cei doi fiind o legătură straşnică de prietenie. Iar acest lucru a fost consfinţit prin cununia religioasă a celor doi primari, unde naş a fost chiar Gigi Becali. Mai mult, cei doi copii ai cuplului Firea-Pandele sînt finii patronului stelist, deciziile celor implicaţi arătînd posibilitatea unei colaborări nebănuite.

Primăria Voluntari, sponsor pentru Steaua

STEAUA. În urmă cu trei săptămîni, Becali a făcut un anunţ care, dacă se confirmă, urmează să bifeze o premieră în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

“Baza de la Voluntari e extraordinară. Vom vedea ce se întîmplă cu ei. Dacă retrogradează, poate facem antrenamente acolo, punem acolo pe piept publicitate cu Primăria Voluntari.

Cum să nu iau în calcul? Tot ce e nevoie acum de economisit bani, asta faci. După ce o să vorbesc cu Consiliul de Aministraţie de la Voluntari, fac cu ei conferinţă şi prezint contractul”, preciza Gigi Becali. Declaraţii care arată, în mod clar, existenţa posibilităţii ca una dintre Primăriile conduse de soţii Pandele să devină sponsori pentru Steaua.

ADVERTISEMENT

Noul edil provine din familie de sportivi

Sportul şi Gabriela Firea se află în strînsă legătură de mai multe decenii. Fostul soţ al noului edil, Răzvan Firea, decedat în 2010, a fost atlet şi, ulterior, membru al Comisiei de Marketing al FR Atletism. Inclusiv fosta soacră a Gabrielei Firea, Elena, a fost arbitru internaţional şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică.

Primar venit din mass-media

Gabriela Firea este una din figurile media importante din România. S-a născut pe 13 iulie 1972 la Bacău. După ce a absolvit cursurile Liceului de aviaţie “Henri Coandă” din localitatea natală, a obţinut Licenţa în filologie la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, cu specializarea “Ştiinţa Informării”.

ADVERTISEMENT

La acelaşi capitol al studiilor sau a cursurilor de specialitate pe care le urmează sau le-a urmat mai trebuie amintite următoarele:
– Doctorand în economie, Academia de Studii Economice, Facultatea de Finanţe
– Curs Postuniversitar “Management Bancar şi Bursier”, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, Academia de Studii Economice, Bucureşti
– Curs Postuniversitar “Mecanisme valutare şi fiscale internaţionale”, Facultatea de Finanţe, Asigurări şi Burse de Valori, Academia de Studii Economice, Bucureşti
– Bursa de Valori: Curs de broker (specialist pe piaţa de capital)
– Curs “Fundamentele Profesiunii Bancare”, Institutul Bancar Roman, Bucureşti
– Curs “Management Financiar Bancar”, Open Business School

1993-1999 Reporter TVR – secţia economic
1999 Consilier economic BNR
1999-2000 şef departamentului de Comunicare al Guvernului
2001 realizator al jurnalului de ştiri “Observator”, “Săptămîna Financiară”
2012 devine membră a PSD
2013 devine preşedintele PSD Ilfov

ADVERTISEMENT