Life

Legătura neașteptată dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Dezvăluirea făcută de artistă abia acum

Asocierea neștiută dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Informația scoasă la iveală în prezent de celebra cântăreață.
24.06.2024 | 21:38
Legatura neasteptata dintre Maria Dragomiroiu si Nicu Ceausescu Dezvaluirea facuta de artista abia acum
Asocierea neștiută dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Informația scoasă la iveală în prezent de celebra cântăreață. Sursa foto: Facebook / Wikipedia. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Legătura neașteptată dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Dezvăluirea făcută de artistă abia acum. Interpreta de muzică populară are numai cuvinte de laudă pentru fiul fostului președinte al României.

Asocierea neștiută dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Informația scoasă la iveală în prezent de celebra cântăreață

Asocierea neștiută dintre Maria Dragomiroiu și Nicu Ceaușescu. Informația scoasă la iveală în prezent de celebra cântăreață de muzică populară, în vârstă de 68 de ani. Vedeta are numai aprecieri pentru băiatul lui Nicolae Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Susține că a fost un om senzațional, interpreta având ocazia să cânte pentru fostul șef de stat și soția acestuia. În plus, artista susține că băiatul fostului președinte este cel care a numit-o „aia mică” odinioară.

„Eu am avut și această șansă să-i cânt președintelui țării, Nicolae Ceaușescu și la ziua lui, la ziua soției. Eu îi cântam lui Nicu Ceaușescu aproape în fiecare seară, alături de marea interpretă de muzică lăutărească originală, Romica Puceanu. 

ADVERTISEMENT

Cântam pe Calea Victoriei la Salonul spaniol. Acolo venea Nicu în fiecare seară aproape, venea să-i cânte regina ( n.r. Romica Puceanu). El mi-a pus numele: aia mică”, a povestit Maria Dragomiroiu în podcastul lui Adrian Artene.

„Când se făcea la Ministerul Culturii lista cu soliștii care să vină să cânte, voiau să vină și aia mică”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară în emisiunea Altceva, în urmă cu foarte puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, laude pentru Nicu Ceaușescu

Maria Dragomiroiu are numai laude pentru regretatul Nicu Ceaușescu. Fiul lui Nicolae Ceaușescu era o persoană care nu aprecia deloc cenzura și o sfătuia mereu să nu cânte așa cum o făcea în emisiunile de televiziune.

„A fost un om extraordinar Nicu Ceaușescu, un om care a ajutat extrem de multă lume. Cântam acolo și la televiziune când mergeam ni se spunea să cânt cu niște cuvinte anume, acolo nu.

ADVERTISEMENT

Nicu Ceaușescu nu voia așa. Îmi spunea: . Se știa că la televiziune trebuia să cânți altceva. Dar acolo când cântai trebuia să cânți autentic, așa cum era cântecul”, a încheiat Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”