Life

Legătura neașteptată dintre Viorica Dăncilă și Fulgy. Cine este, de fapt, bărbatul agresat de fiul Clejanilor

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a tâlhărit un jurnalist. Victima este un fost consilier guvernamental.
22.04.2022 | 18:33
Legatura neasteptata dintre Viorica Dancila si Fulgy Cine este de fapt barbatul agresat de fiul Clejanilor
Tânărul pe care Fulgy l-a tâlhărit a fost consilier guvernamental în echipa Vioricăi Dăncilă / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Manole alias Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani, a fost condamnat pentru că a agresat un jurnalist și l-a deposedat de telefonul mobil, în 2021. Identitatea victimei nu a fost făcută publică, până recent.

Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist și i-a luat telefonul mobil

Pe 10 iulie 2021, în jurul orei 14:00, un jurnalist a sesizat poliția cu un apel la 112 pe motiv că, în timp ce își exercita profesia pe spațiul public, în fața casei familiei Manole, a fost lovit și deposedat de telefonul mobil de către Dan, alias Fulgy din Clejani.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii de la secția 12 și au constatat că agresorul îi returnase telefonul victimei sale. Totuși, pe numele lui Manole a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie, care s-a finalizat cu o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare.

Fiul Clejanilor trebuie să-i plătească victimei sale despăgubiri de 10.000 de lei

Conform deciziei magistraților de la Judecătoria sectorului 3, Fulgy va avea un termen de supraveghere de 2 ani, timp în care nu trebuie să mai comită nici o infracțiune. El va trebui să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să-i plătească despăgubiri morale victimei sale.

ADVERTISEMENT

”În baza art. 19 şi 25 alin.(1) şi (2) din C.pr.pen., cu referire la art . 1357, 1385 şi 1391 C civ admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif. În baza art. 19 şi 25 alin.(1) şi (2) din C.pr.pen., cu referire la art. 1357, 1385 şi 1391 C.civ. obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, se arată în minuta deciziei instanței, afișată pe portalul instanțelor din România.

Jurnalistul agresat, premiat de Viorica Dăncilă

Jurnalistul pe care Dan Manole l-a agresat anul trecut are 24 de ani și timp de un an și jumătate a deținut o funcție publică, în guvernul României.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în perioada mai 2018 – noiembrie 2019, Kevin Kirmizigul a fost consilier de comunicare și relații publice în cadrul Cancelariei Primului Ministru, în perioada în care executivul de la Palatul Victoria a fost condus de Viorica Dăncilă. Deși foarte tânăr pentru o astfel de poziție, activitatea lui a fost răsplătită cu Distincția de Înaltă Apreciere din partea primului ministru al României, Viorica Dăncilă.

Ulterior, el a fost eliberat din funcție după căderea guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură. Conform propriei declarații de avere, în anul fiscal 2018, Kirmizigul a obținut venituri salariale, ca referent, de 11.826 lei.

ADVERTISEMENT

Fulgy a avut un an extrem de agitat

Cel mai probabil, Fulgy nu a știut că lovește un fost funcționar al guvernului României, însă chiar și așa va trebui să plătească scump pentru gestul său necugetat. Fiul Clejanilor are totuși la dispoziție 10 zile să facă apel la decizia instanței.

În plus, tânărul artist trebuie să aibă grijă să evite, pe viitor, episoade tulburi precum cel din 2021, atunci când a ajuns de mai multe ori la secția de poliție și pe primele pagini ale ziarelor.

De exemplu, în vara anului 2021, Fulgy a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise și i s-a întocmit un prim dosar. Câteva zile mai târziu, el a făcut scandal într-un cazino din București și a încercat să agreseze un bodyguard.

După alte câteva săptămâni, el a fost din nou surprins la volan, deși avea permisul suspendat. La poliție, a încercat să-și agreseze tatăl, pe Ioniță de la Clejani. Nu s-a oprit aici și, la întoarcerea acasă, a agresat un jurnalist, lucru care l-a trimis direct pe mâna procurorilor, care l-au obligat să rămână mai multe luni în arest la domiciliu și apoi sub control judiciar.

ADVERTISEMENT