Life

Legătura neștiută a Simonei Gherghe cu Republica Moldova. ”Mi-a salvat, practic, copiăria.” Ce spune despre Maia Sandu

18.11.2020 | 15:32
Legatura nestiuta a Simonei Gherghe cu Republica Moldova Mia salvat practic copiaria Ce spune despre Maia Sandu
Legătura neștiută a Simonei Gherghe cu Republica Moldova. Ce spune despre Maia Sandu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor care este legătura ei neștiută cu Republica Moldova. Prezentatoarea show-ului matirmonial “Mireasa” a vorbit despre tărâmurile țării de peste Prut și despre victoria noului președinte, Maia Sandu. 

Prezentatoarea de la Antena 1 a călătorit în țara vecină imediat după Revoluție. Deși a fost singura dată când a fost în Republica Moldova, Simona Gherghe își amintește cu drag de acea perioadă și televiziunea de acolo.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Simona Gherghe este fericită pentru victoria Maiei Sandu ca președinte și i-a felicitat pe toți care au ales-o și care vor o schimbare în țara lor.

Legătura neștiută a Simonei Gherghe cu Republica Moldova. Ce spune despre Maia Sandu

Simona Gherghe este o prezență activă în mediul online și le împărtășește fanilor diverse întâmplări din viața ei sau opinii despre anumite subiecte. De data aceasta, vedeta a vorbit despre amintirile care o leagă de Republica Moldova și despre victoria Maiei Sandu, noul președinte al țării.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului “Mireasa” de la Antena 1 le-a dezvăluit urmăritorilor că a vizitat Republica Moldova imediat după Revoluția din ’89 și că a rămas surprinsă de această țară și, mai ales, de televiziunea de acolo. Simona Gherghe este convinsă că moldovenii de peste Prut au făcut o alegere bună și că țara se va afla în ascensiune de acum încolo.

Mesajul ei vine ca răspuns la o altă postare, scrisă de Răzvan Săndulescu, șeful de campanie al lui Nicușor Dan, în care acesta o felicită pe Maia Sandu pentru victoria obținută.

ADVERTISEMENT

“Am fost o singură dată la Chișinău, imediat după Revoluție. Și totuși mă leagă atât de multe de Republica Moldova! Televiziunea de peste Prut mi-a salvat, practic, copilăria! Ne uitam cu nesaț la programele lor, la poveștile lui Tanti Liudmila… Și nu, nu pot să uit, vreodată, emoția podului de flori din 1990. Sunt fericită că, în sfârșit, la Chișinău a ales drumul european! Bravo, oameni buni, pentru votul de duminică!”, a scris Simona Gherghe pe pagina de Facebook.

Simona Gherghe are o experiență de aproape 20 de ani în televiziune, iar cel mai mult a stat la postul TV Antena 1, unde prezintă și acum emisiunea “Mireasa”. Vedeta s-a întors pe micile ecrane după ce a stat în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT

Înainte să devină mamă pentru a doua oară, Simona Gherghe a moderat emisiunea”Acces Direct”, la cârma căreia se află acum Mirela Vaida. Jurnalista a precizat că avea nevoie de o schimbare și că nu se mai simțea bine la fosta emisiune, plus că show-ul matrimonial este filmat la o oră mai convenabilă.

ADVERTISEMENT