Life

Legătura neștiută dintre Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România. Cum au fost surprinși înainte de emisiune

19.01.2021 | 15:19
Legatura nestiuta dintre Alexandra Stan si Starlin de la Survivor Romania Cum au fost surprinsi inainte de emisiune
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan și Starlin de la „Survivor România” 2021 au o legătură de care nu a aflat nimeni până la momentul actual, însă au ieșit la iveală imagini în care cei doi sunt extrem de apropiați. 

Cei doi concurenți, aflați în echipe diferite la reality show-ul de la Kanal D, au făcut cunoștință cu câțiva ani înainte să fie adversari în Republica Dominicană. Este vorba despre o colaborare pentru un videoclip muzical al celebrei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a menționat de videoclipul respectiv în cadrul emisiunii, poate și din cauza faptului că ipostazele în care au fost surprinși nu sunt chiar atât de „inocente”.

Legătura neștiută dintre Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România. Cum au fost surprinși înainte de emisiune

Alexandra Stan și Starlin de la „Survivor România” 2021 sunt rivali în cadrul show-ului, făcând parte din echipe diferite, însă prima lor întrevedere a avut loc cu mult timp înainte de aventura în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan a lansat videoclipul piesei „Mami”, în care interpretează, alături de Starlin, un cuplu îndrăgostit, iar chimia dintre ei este evidentă, semn că totul a fost făcut cu profesionalism. Scenele au loc într-o bucătărie improvizată, de modă veche.

Alexandra Stan și Starlin
Alexandra Stan și Starlin au filmat un videoclip împreună. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

Alexandra Stan și concurentul din echipa Războinicilor nu au amintit de acest videoclip în cadrul reality show-ului, probabil din cauza faptului că nu fac parte din aceeași echipă. Melodia a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube și mai bine de 37.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este concurentă în echipa Faimoșilor și a venit la emisiune pentru a-și testa limitele și pentru a-și da seama cât de mult poate rezista fără tehnologie. „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a declarat vedeta recent, potrivit wowbiz.ro.

Deși se bucură de succes în plan profesional, artista din Constanța nu a avut o viață ușoară. În urmă cu aproape opt ani, Alexandra Stan a fost agresată fizic de iubitul ei, care îi era și impresar la acea vreme, iar de atunci desfășoară campanii ce au ca temă violența dometică, cu scopul de a ajuta victimele.

ADVERTISEMENT

 

Cine este Starlin din echipa Războinicilor

Starlin Medina are 37 de ani și este instructor de fitness și zumba, dar și percuționist, care a venit la „Survivor” pentru a-și pune în practică cunoștințele și experiențele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Acesta a trăit în Republica Dominicană, așa că mediul competiției nu este ceva necunoscut pentru el.

Starlin este căătorit cu o româncă și au împreună o fetiță de cinci ani. Sportivul trăiește de mai bine de zece ani în România și se pare că a reușit să se adapteze destul de ușor.

„Particip la ‘Survivor România’ pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicană , chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, a declarat Starlin.

ADVERTISEMENT