Life

Legătura neștiută dintre Andra și Ami. Cum au ajuns cele două artiste să se cunoască

25.03.2021 | 15:50
Legatura nestiuta dintre Andra si Ami Cum au ajuns cele doua artiste sa se cunoasca
Legătura neștiută dintre Andra și Ami. Cum au ajuns cele două artiste să se cunoască. Sursa foto: captură video Instagram
ADVERTISEMENT

Andra și Ami au o legătură neștiută, care a ieșit la suprafață după ce soția lui Cătălin Măruță a lansat piesa „Jumătatea mea mai bună” alături de 3 Sud Est. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit cum au ajuns cele două să se cunoască. 

Tânăra artistă, pe numele ei real Andreea Ioana Moldovan, a dezvăluit că are o prietenie foarte frumoasă cu jurata de la „Românii au talent”, relație care durează de ani buni. În plus, frumoasa brunetă este idolul ei, dezvoltarea sa artistică datorându-i-se ei în cea mai mare parte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în urmă cu mai bine de 11 ani, când a venit pentru prima oară în București, Ami a avut primul ei loc de muncă ca backing vocals alături de Andra, apoi a ajuns să fie secretară, deși nu știa să lucreze foarte bine la calculator.

Andra și Ami, prietene la cataramă. Cum au ajuns să se întâlnească

„Îmi era dor să cânt alături de tine Andra !!!♥️ Nu știu câți dintre voi știți că în urmă cu 11 ani, am fost backing vocal în trupa Andrei, și că ea a avut un rol important în dezvoltarea mea ca artist. Ca bonus m-am ales și cu job-ul de Asistent Manager al ei.

ADVERTISEMENT

Ce putea fi mai frumos pentru o fană înrăită să fie în preajma idolului său zi de zi. Andra să știi că am rămas aceeași fană înrăită! Te iubesc și-ți mulțumesc că mi-ai dat ocazia să împart scena cu tine! #jumatateameamaibuna”, a scris Ami pe contul său de Instagram.

Așa a ajuns să câștige cântăreața primii ei bani, fiind foarte apreciată de Andra și de tatăl ei, care la momentul respectiv îi era manager vedetei. Șatena a muncit tot la cot cu idolul ei, însă a renunțat pentru a urma o carieră solo, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

Ami își amintește cu drag de perioada în care își împărțea timpul între facultate, concerte și munca de secretară. Câștigătoarea de la „Te cunosc de undeva!” are numai vorbe bune pentru familia Andrei, unde spune că s-a simțit minunat.

„Inițial, mersesem la ea la un casting pentru backing vocals. Cântasem și cu vioara, și cu vocea și am fost acceptată, așa că mergeam la concerte cu ea. Dar după, mi-a propus tatăl ei, Mihai Alexandru, să îl ajut pe acolo, pe la firmă.

ADVERTISEMENT

Așa am ajuns asistent manager. Am învățat totul din mers, pentru că eu nu știam să lucrez nici pe calculator, habar nu aveam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, eram cea mai tare secretară, cel mai tare asistent manager!

Așa mi-am câștigat primii bani. Mergeam și la facultate, și la concerte, dar și răspundeam la telefoane. M-a ajutat foarte mult perioada aceea, am învățat foarte multe”, a povestit la un moment dat artista din Baia Mare, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: