Life

Legătura neștiută dintre Ilona Brezoianu și Petrică Mîțu Stoian. Lia Bugnar e direct implicată în secretul lor

Ilona Brezoianu face, de ceva ani, deliciul publicului cântând una din melodiile lui Petrică Mîțu Stoian. FANATIK a aflat povestea!
27.02.2024 | 15:35
Legatura nestiuta dintre Ilona Brezoianu si Petrica Mitu Stoian Lia Bugnar e direct implicata in secretul lor
Ilona Brezoianu a povestit cum a ajuns să cânte melodia lui Petrică Mîțu Stoian. Foto: Instagram/ YouTube/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu i-a înnebunit pe toți cu una din melodiile lui Petrică Mîțu Stoian, piesă pe care a cântat-o și în culisele de la X Factor, acolo unde a avut un rol de reporter în backstage. Actrița a reușit să îi facă fanii melodiei „Coace, Doamne, prunele” și pe câțiva dintre prietenii ei, printre care și comediantul Mihai Bendeac.

Ilona Brezoianu a explicat cum a ajuns să cânte melodia lui Petrică Mîțu Stoian

Multă lume s-a întrebat ce i-a venit Ilonei de să cânte cu atâta patos piesa regretatului folclorist, iar FANATIK a aflat misterul din spatele acestui hit popularizat de artistă. O implicare în toată povestea asta are Lia Bugnar, căci totul a pornit de la o piesă de teatru în care Ilona Brezoianu a jucat.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, vedeta Antenei 1 ne-a făcut și o confesiune ceva mai personală, dată fiind apropierea de hair-stylistul Marian Capet, cel cu care se postează de multe ori pe Instagram. Concurenta de la Te cunosc de undeva ne-a spus că, deși face filmulețe aproape de fiecare dată când trece pe la salonul prietenului ei, e destul de comodă.

De multe ori preferă să se aranjeze la frizeria din cartierul în care locuiește. Ne-a zis, cu alte cuvinte, că faima nu i s-a urca deloc la cap. Merge cu mare drag la saloanele față de care multe dive ar strâmba din nas.

ADVERTISEMENT

Ilona ne-a mai dezvăluit și ce poreclă i-a pus prietenului ei, care o prezintă pe actriță, în mediul online, cu numele de Laica Spațială. Se pare că și actrița îi zice la fel bunului ei amic.

Actrița n-are aere de divă. Își face părul la salonul din cartier, deși e prietenă cu un renumit hair-stylist

„Eu nu reușesc de multe ori să mă sincronizez cu el (Mariam) la program. Așa că am fost la mine la bloc, acolo. Am un salon de cartier. Eu sunt un om foarte comod. E greu să mă pui pe drumuri, așa că în situații de urgență mă duc jos la bloc.

ADVERTISEMENT

Am plecat în pijamale (n. red.: Ilona ne-a zis cine a aranjat-o la un eveniment recent unde a discutat cu FANATIK), repede mi-am făcut părul. Porecla asta el a inventat-o, îmi tot spune Laica de foarte mult timp. Așa a și rămas. Și eu îi zic lui la fel”, ne-a spus vedeta.

Revenind, însă, la Petrică Mîțu Stoian, Ilona Brezoianu a explicat cum a ajuns să facă celebră una din piesele artistului care a murit în plină pandemie de Covid-19. Întrebată dacă ar fi acceptat să cânte cu interpretul de muzică populară, Ilona a zis „Da” fără să ezite. I-ar fi plăcut tare mult să ajungă pe aceeași scenă cu artistul a cărui piesă a viralizat-o.

ADVERTISEMENT

Ilonei i-ar fi plăcut să cânte cu Petrică Mîțu: „Melodia asta e dintr-un monolog”

„Cred că dacă Petrică Mîțu Stoian mi-ar fi propus să cântăm melodia asta, aș fi acceptat. Melodia asta e dintr-un monolog. Am jucat într-un spectacol la Teatrul Metropolis scris de Lia Bugnar.

Aveam un monolog în spectacol, în care la final cântam și cântam fix asta. De atunci mi-a rămas cu asta. Am mai cântat-o și pe la X Factor. Și, de atunci, am dus-o după mine ani buni”, a completat Ilona Brezoianu, pentru FANATIK.

Ilona participă în noul sezon Te cunosc de undeva (sezonul 20), difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, împreună cu Florin Ristei.  În cea mai recentă înfruntare, cei doi au reușit să câștige primul loc.

 

ADVERTISEMENT