News

Legătura neștiută dintre Ion Țiriac și toboșarul Metallica Lars Ulrich: ”A jucat tenis cu tata”

15.08.2019 | 12:07
Legatura nestiuta dintre Ion Tiriac si tobosarul Metallica Lars Ulrich A jucat tenis cu tata
Tatăl toboșarului Metallica a jucat tenis cu Ion Țiriac. Dezvăluire făcută în timpul concertului de pe Arena Națională. Sursa foto: tonedeaf.thebrag.com

Trupa Metallica a revenit în România după nouă ani. Cei patru membrii ai formației au concertat pe Arena Națională din București pe 14 august, iar toboșarul Lars Ulrich a constat cu surprindere că Ion Țiriac a jucat tenis cu tatăl său.

Ion Țiriac a jucat tenis cu tatăl toboșarului de la Metallica

James Hetfield, Kirk Hammett, Lars Ulrich si Robert Trujillo au încins atmosferă ieri seară pe Arena Națională din București. Toboșarul formației Metallica, Lars Ulrich a constat că Ion Țiriac a jucat tenis alături de tatăl său. Ion Țiriac a fost antrenorul jucătorului pe care toboșarul îl admira în anii ’70.

„Țiriac era un jucător de tenis care a jucat cu tatăl meu. Era antrenorul jucătorului meu favorit din anii ’70, Guillermo Vilas. Acum are numele deasupra unui hangar de avioane. AIR Țiriac, cât de mișto e asta! București, vă iubim, o să ne vedem în curând!” , a postat Lars Ulrich pe un cont de socializare, conform sport.ro.

Tatăl toboșarului se numește Torben Ulrich  și este un fost jucator profesionist de tenis. Tatăl lui Lars a ajuns până pe locul 96 în clasamentul ATP. În plus, și mama toboșarului, Einer Ulrich este tot o fostă jucătoare de tenis care a participat la Cupa Devis și la Jocurile Olimpice.

“Piele de găină” e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat “De vei pleca”! ♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…. Mulțumim!Video credit: Raluca Talasman

Gepostet von Cristi Minculescu, Valter& Boro am Mittwoch, 14. August 2019

Metallica, momente impresionante pe Arena Națională

Un moment de-a dreptul impresionant s-a petrecut ieri seară pe Arena Națională. Basistul trupei Robert Trujillo și chitaristul Kirk Hammett au interpretat melodia ”De vei pleca” a formației Iris. „Piele de găină – e puţin spus, a scris Cristi Minculescu pe o reţea socială fiind profund impresionat de momentul care a fost îndelung aplaudat de zeci de mii de oameni.

Și surprizele trupei americane nu s-au oprit aici. Metallica a donat prin intermediul fundației lor 250.000 de euro Asociaţiei „Dăruieşte Viaţa” care construiește primul spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din România finanțat din fonduri proprii sau donații. „Suntem o comunitate uriașă și construim împreună un spital”, au scris rockerii, potrivit digi24.ro.

 

 

 

Tags: