Life

Legătura neștiută dintre Marius Moga și Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor: „Mergem pe trei direcții”

Marius Moga este pe lângă un compozitor de succes și un afacerist desăvârșit! Cântărețul are un business mai puțin cunoscut, în parteneriat cu Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor.
06.05.2022 | 15:59
Legatura nestiuta dintre Marius Moga si Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor Mergem pe trei directii
Marius Moga și Sebastian Dobrincu fac afaceri împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe lângă creațiile muzicale, Marius Moga se ocupă și de imagine și culoare! Artistul la care apelau mai toți cântăreții în urmă cu câțiva ani a știut în ce să investească banii pe care i-a câștigat din muzică.

Marius Moga și Sebastian Dobrincu realizează realități virtuale

Moga dezvoltă o afacere împreună cu celebrul Sebastian Dobrincu, tânărul milionar jurat în emisiunea „Imperiul leilor” difuzată de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Marius a vorbit despre industria muzicală actuală în cadrul show-ului prezentat de Cristi Brancu, acolo unde a spus câte ceva și despre afacerea care îl leagă de Dobrincu.

Compozitorul muzical și fostul membru al trupei Morandi susține că nu este nostalgic după perioada în care era pe val. A găsit alte îndetelniciri, iar de când este tată, fetița lui îi ocupă mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

Moga spune că au apărut mulți tineri compozitori talentați și nu se mai consideră micul Mozart, așa cum era caracterizat de colegii lui de breaslă și de presă în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Am găsit mulți alți compozitori super-talentați. Asta a fost singura variantă. Sunt o grămadă de proiecte în capul meu tot timpul. Nu am nostalgii. Eu trăiesc în prezent”, a mărturisit Moga la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă mai trăiește din muzică, acesta a spus că în continuare colaborează cu tineri care vor să facă lucruri mărețe în această industrie, însă marea sa pasiune pare să fie alta acum.

Acesta și-a deschis o afacere cu Sebastian Dobrincu prin care explorează realitatea virtuală. Cu alte cuvinte, Moga își pune mintea la contribuție pentru a realiza tot felul de realități virtuale ce pot fi folosite pentru mai multe domenii.

ADVERTISEMENT

„Mergem pe trei direcții”

„Ce mai fac atunci când îmi rămâne timp… Îmi mai dedic timpul pentru realitatea virtuală. Am deschis o companie cu Sebastian Dobrincu. Mergem pe trei direcții”, a adăugat Moga.

Pachetele virtuale pe care Moga le produce împreună cu Dobrincu pot fi folosite pentru filmările de videoclipuri muzicale, proiecte online sau inclusiv show-uri de televiziune. De altfel, Moga se laudă că a făcut deja producție virtuală pentru un show tv, fără să îi dea numele.

Ideea acestui business le-a venit celor doi în pandemie, iar omul cu banii a fost, evident, Dobrincu. Există și o platformă unde pot fi văzute creațiile lui Moga, ireal.ro.

ADVERTISEMENT