Life

Legătura neștiută dintre Marius Moga și Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor: „Mergem pe trei direcții”

Marius Moga este pe lângă un compozitor de succes și un afacerist desăvârșit! Cântărețul are un business mai puțin cunoscut, în parteneriat cu Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor.
06.05.2022 | 15:59
Legatura nestiuta dintre Marius Moga si Sebastian Dobrincu de la Imperiul leilor Mergem pe trei directii
Marius Moga și Sebastian Dobrincu fac afaceri împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe lângă creațiile muzicale, Marius Moga se ocupă și de imagine și culoare! Artistul la care apelau mai toți cântăreții în urmă cu câțiva ani a știut în ce să investească banii pe care i-a câștigat din muzică.

Marius Moga și Sebastian Dobrincu realizează realități virtuale

Moga dezvoltă o afacere împreună cu celebrul Sebastian Dobrincu, tânărul milionar jurat în emisiunea „Imperiul leilor” difuzată de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Marius a vorbit despre industria muzicală actuală în cadrul show-ului prezentat de Cristi Brancu, acolo unde a spus câte ceva și despre afacerea care îl leagă de Dobrincu.

Compozitorul muzical și fostul membru al trupei Morandi susține că nu este nostalgic după perioada în care era pe val. A găsit alte îndetelniciri, iar de când este tată, fetița lui îi ocupă mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

Moga spune că au apărut mulți tineri compozitori talentați și nu se mai consideră micul Mozart, așa cum era caracterizat de colegii lui de breaslă și de presă în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Am găsit mulți alți compozitori super-talentați. Asta a fost singura variantă. Sunt o grămadă de proiecte în capul meu tot timpul. Nu am nostalgii. Eu trăiesc în prezent”, a mărturisit Moga la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă mai trăiește din muzică, acesta a spus că în continuare colaborează cu tineri care vor să facă lucruri mărețe în această industrie, însă marea sa pasiune pare să fie alta acum.

Acesta și-a deschis o afacere cu Sebastian Dobrincu prin care explorează realitatea virtuală. Cu alte cuvinte, Moga își pune mintea la contribuție pentru a realiza tot felul de realități virtuale ce pot fi folosite pentru mai multe domenii.

ADVERTISEMENT

„Mergem pe trei direcții”

„Ce mai fac atunci când îmi rămâne timp… Îmi mai dedic timpul pentru realitatea virtuală. Am deschis o companie cu Sebastian Dobrincu. Mergem pe trei direcții”, a adăugat Moga.

Pachetele virtuale pe care Moga le produce împreună cu Dobrincu pot fi folosite pentru filmările de videoclipuri muzicale, proiecte online sau inclusiv show-uri de televiziune. De altfel, Moga se laudă că a făcut deja producție virtuală pentru un show tv, fără să îi dea numele.

Ideea acestui business le-a venit celor doi în pandemie, iar omul cu banii a fost, evident, Dobrincu. Există și o platformă unde pot fi văzute creațiile lui Moga, ireal.ro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink