Life

Legătura neștiută dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu: ”I-a desenat o inima uriașă, în fața casei”

Rita Mureșan și Horia Brenciu au apărut împreună la un eveniment monden, fanii fiind curioși să afle care este relația dintre cei doi. De cunosc de peste 20 de ani.
08.07.2022 | 10:45
Legatura nestiuta dintre Rita Muresan si Horia Brenciu Ia desenat o inima uriasa in fata casei
Rita Mureșan și Horia Brenciu, legătură neașteptată. În ce relații sunt cele două vedete. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între creatoarea de modă și vedeta de la Pro TV există o legătură neștiută despre care se cunosc foarte puține informații, asta pentru că artistul a fost mereu o persoană discretă cu viața sa personală și sentimentală.

Rita Mureșan și Horia Brenciu, legătură neașteptată. În ce relații sunt cele două vedete

Rița Mureșan și Horia Brenciu au ajuns în atenția publică în anii 2000, când s-a speculat pentru prima oară că ar fi mai mult decât prieteni. Pe atunci designerul era căsătorită, în timp ce cântărețul era singur.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a păstrat viața personală departe de lumina reflectoarelor, însă în urmă cu ceva vreme preciza că a avut o slăbiciune pentru șatenă. În 2008 ieșea la iveală faptul că artistul ar fi curtat-o mai bine de 5 ani.

Dezvăluirea a fost făcută de multipla campioană olimpică la gimnastică ritmică Irina Deleanu, într-o emisiune TV. La momentul respectiv sportiva a lăsat de înțeles că între Rita Mureșan și Horia Brenciu a fost mai mult decât o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

„Horia a curtat-o pe Rita cinci ani la rând. Într-o noapte, i-a desenat o inima uriașă, în fața casei”, spunea Irina Deleanu în urmă cu ceva vreme, notează libertateapentrufemei.ro.

Rita Mureșan, apropiată de Horia Brenciu

Rita Mureșan și Horia Brenciu sunt protagoniștii și unei alte povești, care susține că artistul obișnuia să o viziteze foarte des acasă. Totodată, uneori se întâmpla ca vedeta de la Pro TV să rămână peste noapte în locuința creatoarei.

ADVERTISEMENT

Pe atunci cântărețul dormea pe o saltea numită de prieteni „salteaua lui Brenciu”. Vizitele au început să se rărească în anul 2007, când designerul a divorțat. Un an mai târziu, muzicianul forma un cuplu cu Alice Dumitrescu.

Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat dacă a existat o poveste de dragoste sau numai o prietenie strânsă, care a rămas peste ani.

ADVERTISEMENT