ADVERTISEMENT
Life

Legătura romantică între George Burcea și Viviana Sposub? Gestul pe care actorul l-a făcut după sărutul primit de la prezentatoarea Vorbește lumea – Foto

Autor: Ionuţ Cataramă | 24.09.2020 | 13:54
Legătura romantică între George Burcea și Viviana Sposub? Gestul pe care actorul l-a făcut după sărutul primit de la prezentatoarea Vorbește lumea - Foto
George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în fața camerelor, la Ferma Vedetelor

George Burcea a făcut show în emisiunea Ferma de la Pro TV, de unde a rămas cu amintiri mai mult decât plăcute.

ADVERTISEMENT

La plecarea din concurs a Vivianei, actorul a fost sărutat cu patos de prezentatoarea Vorbește lumea.

Fostul soț al Andreei Bălan a postat o imagine în care apare cu vedeta, semn că are o simpatie pentru ea, iar fanii au văzut acest lucru.

ADVERTISEMENT

George Burcea a postat o imagine cu Viviana pe Instagram

În urma unui accident, actorul de la Teatrul Național a fost nevoit să renunțe la participarea la Ferma, iar asta s-a întâmplat chiar la puțin timp după ce partenera lui de suferință, Viviana Sposub, a fost eliminată din show.

Acum, cei doi se pot întâlni fără restricții, căci sunt liberi de contract, chiar dacă oficial, George Burcea este căsătorit în acte cu Andreea Bălan, cea care i-a fost soție un an și logodnică alți 5.

ADVERTISEMENT

Actorul a postat o imagine în care apare cu vedeta Pro TV în timp ce se îmbrățișează, iar asta chiar înainte de celebrul sărut care a aruncat audiența în aer.

View this post on Instagram

FERMA5 🤘 Foto: @banustefan

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

„ Nu le văd ca pe niște flirturi, le văd ca pe o joacă, așa: ha-ha-ha-hi-hi-hi, cel puțin eu așa iau. V-am spus de la început: eu nu am venit la TV să mă combin. Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumătate, cel puțin.

ADVERTISEMENT

Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru.”, menționa George Burcea, la Pro TV, chiar imediat după ce s-au difuzat primele episoade de la Ferma.

În divorț cu Andreea Bălan

În luna ianuarie, actorul și fosta partenera de viață anunțau separarea după o perioadă tensionată între ei. Chiar la câteva luni după separare, Andreea Bălan și-a găsit un nou iubit, pe Tiberiu Argint, cu care deja merge în vacanțe și se arată foarte îndrăgostită. George Burcea și artista urmează să ajungă în Tribunal pentru divorț și custodia celor două fete.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!