Life

Legătura secretă dintre Culiță Sterp și Anna Lesko. Prima imagine cu cei doi împreună

24.06.2020 | 14:52
Legatura secreta dintre Culita Sterp si Anna Lesko Prima imagine cu cei doi impreuna
Anna Lesko. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anna Lesko și Culiță Sterp au o legătură pe care au ascuns-o până acum. Cei doi artiști au apărut împreună într-o postare pe InstaStory. Imaginea a stârnit multe semne de întrebare.

Se pare că, cei doi pregătesc o surpriză muzicală pentru fanii lor. Chiar dacă Anna cântă muzică pop, iar Culiță a ales muzica de petrecere, artiștii pare că s-au lăsat provocați de această colaborare inedită.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este din ce în ce mai activ, atât în viața profesională, cât și în cea personală, pe care și-o trăiește din plin. Iubește din nou și pare a fi în culmea fericirii, alături de noua iubită.

Culiță Sterp și Anna Lesko, colaborare secretă. Muzica i-a adus împreună

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți și apreciați interpreți de muzică populară, iar Anna Lesko este una dintre vocile apreciate în România. În plus, apariția ei a fost de fiecre dată una incendiară. Îi place să încingă atmosfera și să facă show cu fiecare prezență.

ADVERTISEMENT
culita sterp, anna lesko, colaborare
Legătura secretă dintre Culiță Sterp și Anna Lesko. Prima imagine cu cei doi împreună

Nu știm cum, dar se pare că cei doi, chiar dacă interpretează stiluri de muzică diferite, au găsit o variantă de colaborare. Cu siguranță, nimeni nu s-ar fi gândit la asta. Dra imaguinile postate pe Instagram demonstrează că orice este posibil.

Culiță Sterp iubește din nou

Chiar dacă a trecut recent printr-un divorț, Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, iubește din nou. Artistul are o relație cu o tânără extrem de frumoasă, căreia îi declară dragostea și aprecierea în mediul virtual, oride câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

Relația pare destul des serioasă, având în vedere faptul că artistul aprezentat-o deja pe noua iubită prietenilor și familiei.