News

Legătura secretă dintre Donald Trump și Gavin Newsom, potențialul înlocuitor al lui Joe Biden. E vorba de o femeie

Gavin Newsom, politicianul care ar putea să-i ia locul lui Joe Biden în cursa pentru Casa Albă, are ceva extrem de personal în comun cu Donald Trump.
29.06.2024 | 13:36
Kimberly Guilfoyle, fosta soție a lui Gavin Newsom este viitoarea noră a lui Donald Trump / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prestația dezastruoasă a lui Joe Biden în dezbaterea cu Donald Trump i-a făcut inclusiv pe democrați să ia în calcul o posibilă schimbare a candidatului pentru alegerile din noiembrie. Biden, în vârstă de 81 de ani, a avut momente în care a părut confuz și a avut unele dificultăți în a se exprima coerent.

Donald Trump ar putea candida împotriva fostului soț al viitoarei lui nurori

Marile publicații din Statele Unite scriu astăzi despre o posibilă schimbare de candidat din partea democraților, iar cel mai bine cotat pentru a prelua această misiune este Gavin Newsom, actualul guvernator al statului California.

ADVERTISEMENT

Newsom are 56 de ani și este la al doilea mandat de guvernator, după ce, anterior, a fost viceguvernator și primar al orașului San Francisco (între 2003 și 2011).

Cu toate că au convingeri diferite, Gavin Newsom are multe în comun cu Donald Trump. Cele două personalități politice au o legătură extrem de personală, prin intermediul fostei soții a guvernatorului, Kimberly Guilfoyle (55 de ani), care în prezent este logodnica fiului lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Donald Trump Jr și Kimberly Guilfoyle au o relație din 2018, iar un an mai târziu, cei doi s-au mutat într-o casă de 4,4 milioane de dolari în New York. La finalul anului 2020, Kimberly și Donald Jr. s-au logodit.

Kimberly Guilfoyle și-a prins soțul cu nevasta șefului său de campanie

Kimberly Guilfoyle este procuror și vedetă de televiziune, care a devenit cunoscută drept ”prima doamnă a orașului San Francisco”, în momentul când fostul ei soț, Gavin Newsom, era primar aici. La acea vreme, ei au fost numiți de presă ”The New Kennedys” (noii Kennedy).

ADVERTISEMENT

Căsnicia lor a rezistat doar cinci ani, pentru că femeia a înaintat o acțiune de divorț, după ce a aflat că soțul ei are o relație cu Ruby Rippey-Tourk, soția șefului său de campanie.

La doar două luni după finalizarea divorțului, Kimberly s-a recăsătorit cu Eric Villency, moștenitorul unui imperiu al mobilei, alături de care are un copil. Cei doi s-au separat în 2009.

ADVERTISEMENT

Fost model Victoria’s Secret și doctor în Drept, Kimberly s-a reorientat către lumea televiziunii. Începând cu anul 2006, ea a lucrat pentru Fox News, post tv pe care l-a părăsit neașteptat în 2018, pentru a se alătura campaniei lui Donald Trump.

Fosta soție a lui Gavin Newsom și-a hărțuit sexual asistenta

Ulterior, publicația The New Yorker a dezvăluit că plecarea lui Kimberly Guilfoyle a fost mai degrabă una forțată, după o serie de acuzații de hărțuire sexuală formulate la adresa ei.

Fosta asistentă a acesteia s-a plâns că a fost subiectul ”comportamentului abuziv și nepotrivit” al șefei sale. Ea spune că Guilfoyle s-a expus complet goală în fața sa, după ce i-a solicitat serviciile la domiciliu.

Asistenta a mai mărturisit că fosta ei șefă vorbea neîncetat despre viața ei sexuală, că i-a arătat fotografii ale părților intime ale foștilor parteneri, că i-a cerut să o maseze pe picioarele goale și i-a solicitat să-și ofere serviciile sexuale unui angajat al postului de televiziune Fox.

ADVERTISEMENT