Life

Legătura secretă dintre Iulia Vântur și Iulia Pârlea. Abia acum au mărturisit: „Nu mai e vorba de prietenie”

Ce legătură există între Iulia Vântur și Iulia Pârlea? Cele două vedete au vorbit despre relația dintre ele, care reușește să depășească granițele.
18.10.2022 | 18:50
Legatura secreta dintre Iulia Vantur si Iulia Parlea Abia acum au marturisit Nu mai e vorba de prietenie
Iulia Vântur și Iulia Pârlea au vorbit despre prietenia lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Una locuiește în India, iar cealaltă a rămas în România, unde prezintă rubrica meteo, totuși, sufletește, Iulia Vântur șu Iulia Pârlea sunt nedespărțit. Dincolo de prietenie, ele se consideră familie și au vorbit despre experiențele care le leagă.

Ce relație există, de fapt, între Iulia Vântur și Iulia Pârlea. Au făcut dezvăluirea abia acum

Pe Iulia Vântur și Iulia Pârlea le leagă o relație nebănuită. Cele două vedete se cunosc de aproximativ 15 ani și de atunci sunt de nedespărțit, cel puțin sufletește, chiar dacă locuiesc la de mii de kilometri depărtare.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur s-a stabilit în India, acolo unde a cunoscut succesul în muzică și cinematografie, iar Iulia Pârlea prezintă rubrica meteo în cadrul știrilor Pro TV. 

Cu toate acestea, legătura dintre ele este indestructibilă, iar iubita lui Salman Khan a mărturisit că nu mai este de mult vorba despre o simplă prietenie, ci sunt, deja, ca o familie.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur: „Este sora mea mai mică”

De ziua Iuliei Pârlea, au sărbătorit împreună în Istanbul. Mai mult, prezentatoarea de la vremea a spus că Iulia Vântur i-a făcut o surpriză pe care niciun bărbat din viața sa nu i-a făcut-o vreodată, a așteptat-o în camera de hotel cu tort, baloane în formă de inimă și flori.

„Am fost împreună în Istanbul și îmi doream să-mi petrec ziua cu ea. A venit și ea. (…) Este o persoană specială pentru mine, e ca sora mea mai mică și cred că nu mai e vorba de prietenie, deja suntem familie”, a declarat Iulia Vântur în cadrul emisiunii la Măruță.

ADVERTISEMENT

Totodată, Iulia Vântur a mărturisit că se bucură că prietena ei face parte din echipa Pro TV și telespectatorii au ocazia să o cunoască.

„Pe lângă faptul că e o ființă care arată superb de-a dreptul e și un un om minunat și mă bucur că telespectatorii au ocazia să o descopere și să se bucure. Și să știi că sunt tare mândră de tine”, a completat artista.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Noi am trecut prin multe împreună”

Momentul a emoționat-o pe Iulia Pârlea, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Vedeta a recunoscut că Iulia Vântur este una din puținele persoane pe care se poate baza indiferent de circumstanțe.

„De foarte mulți ani n-am mai petrecut zilele de naștere împreună. Ea a plecat, eu aici și viața…E foarte important să știi că ai măcar un om, doi, pe care să te poți baza la orice oră. Noi am trecut prin multe împreună în toți anii ăștia, și bune și rele. 

Cu ea am vizitat Istanbulul pentru prima dată. Eu nu fusesem în Istanbul niciodată. Mi-a plăcut, dar eu nu m-aș muta acolo, e prea aglomerat pentru mine”, a susținut Iulia Pârlea.

ADVERTISEMENT
Tags: