Ministrul Muncii, despre noua lege a pensiilor! Când va fi adoptată

olguţa vasilescu, ministrul Muncii, Legea pensiilor

Legea pensiilor. Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii, a anunţat că vor avea loc noi modificări asupra legii pensiilor.

Aceasta a spus că în decembrie aceasta ar putea fi adoptată.

"Pentru că nu am vrut să avem doar o singură variantă, am vrut să dăm posibilitatea coaliţiei să aleagă din mai multe. Sigur că vor avea mai multe dezbateri în interiorul coaliţiei şi după aceea vom putea să venim cu varianta, să o prezentăm şi publicului. (...) După ce vom avea varianta aleasă de liderii coaliţiei vom putea scrie textul final, pe care să-l trimitem Parlamentului undeva în luna octombrie", a spus Olguţa.

"Nu ştim exact dacă se va întâmpla ca la Legea salarizării, înseamnă că vom avea legea gata undeva în luna decembrie", a încheiat aceasta.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Legea pensiilor. Ce zice Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a vorbit şi el despre acest subiect: "Am vorbit în perioada în care se discuta despre legea salarizării că, după ce vom finaliza această lege, vom începe discuţiile, dezbaterile, despre o nouă lege a pensiilor. (...) Ministrul Muncii acum se pregăteşte şi o să stabilească când, cum, cu cine se întâlneşte şi cum elaborează acest proiect de lege", a spus Dragnea.

Legea pensiilor. Ministrul Muncii a anuntat noi modificari ale pensiei

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091