Stiri sportive

Legenda lui Juventus, Alessandro Del Piero, a confirmat prezența la Sports Festival 2020: ”Ne vedem la Cluj!” VIDEO

10.12.2019 | 16:47
Legenda lui Juventus Alessandro Del Piero a confirmat prezenta la Sports Festival 2020 Ne vedem la Cluj VIDEO
ADVERTISEMENT

Legenda lui Juventus și a naționalei Italiei, Alessandro Del Piero, vine la Sports Festival 2020! Italianul va participa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj Napoca, alături de alte nume mari ale fotbalului internațional care au confirmat deja prezența.

Legenda lui Juventus, Alessandro Del Piero, a confirmat prezența la Sports Festival 2020

În cursul zilei de marți, 10 decembrie, fostul ”decar” al celor de la Juventus, a confirmat faptul că va fi prezent, vara viitoare, la Cluj Napoca, odată cu Ediția a 3-a a Sports Festival.

ADVERTISEMENT

”Ciao tuturor! Sunt Alessandro Del Piero. Ne vedem pe 13 iunie 2020 la Cluj, la Sports Festival, unde voi juca alături de prietenul meu, Adrian Mutu! Vă salut!”, au fost cuvintele italianului pe pagina Sports Festival.

Alessandro Del Piero | Sports Festival 2020

?Legenda lui Juventus, Alessandro Del Piero, joacă la SPORTS FESTIVAL 2020! Vezi toate numele confirmate aici: Team Romania vs World Stars | Sports Festival 2020? Bilete pe www.entertix.ro/g/295/sports-festival.html

Gepostet von SportsFestival am Dienstag, 10. Dezember 2019

Alessandro Del Piero nu este singurul nume mare care va fi prezent la Cluj în iunie 2020. Adrian Mutu a confirmat că la eveniment vor fi prezenți jucători precum Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sebastien Frey, care și-au confirmat deja prezența.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 45 de ani, Alessandro Del Piero a fost coleg cu Adi Mutu la Juventus timp de un sezon și jumătate, în perioada în care românul a fost jucătorul italienilor.

Mutu a ajuns la Juventus în iarna lui 2005 și a plecat la Fiorentina în iulie 2006. Del Piero a evoluat la Juventus peste 700 de meciuri din 1993 până în 2012.

ADVERTISEMENT
  • 290 de goluri în 705 meciuri a marcat Del Piero pentru Juventus în toate competițiile 

Team Romania vs. World Stars, meciul de retragere al ”Briliantului” 

Meciul amical de vara viitoare de la Cluj va reprezenta retragerea din activitate a lui Adrian Mutu. Pe Cluj Arena, prieteni și foști coechipieri ai celui mai bun marcator din istoria naționalei României vor intra pe teren pentru o partidă memorabilă dintre Team Romania vs. World Stars.

  • 35 de goluri în 77 de meciuri a marcat Mutu pentru tricolori, fiind la egalitate cu Gică Hagi

Simona Halep revine la Sports Festival

La evenimentul organizat în Cluj Napoca va fi prezentă și Simona Halep. Campioana de la Wimbledon a participat și în 2019 la Sports Festival unde a avut parte de momente speciale alături de Marius Copil, Fabio Fognini, Daniela Hantuchova, Darren Cahill, Andrei Pavel, Stere Halep și Emil Boc.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, la prima ediție Sports Festival, organizatorii au adus în fața publicului, la Cluj, Generația de Aur a fotbalului românesc și legendele Barcelonei.

ADVERTISEMENT
Tags: