Fotbal international

Legenda Roy Keane l-a distrus pe Pogba: „Nu cred un cuvânt din ce spune. E o mare problemă pentru Man United”

24.04.2019 | 22:54
Legenda Roy Keane la distrus pe Pogba Nu cred un cuvant din ce spune E o mare problema pentru Man United

Roy Keane, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria clubului Manchester United, l-a pus la zid pe Paul Pogba înaintea derby-ului cu Manchester City. Fotbalistul care și-a petrecut 12 ani pe Old Trafford s-a arătat extrem de supărat pe declarațiile lui Pogba de la finalul meciului cu Everton, pierdut de United cu 0-4. 

Legenda Roy Keane l-a distrus pe Pogba

Keane nu este impresionat de scuzele lui Pogba, pe care îl consideră „o mare problemă pentru Manchester United”. Interesant este că fostul căpitan al lui United a declarat acest lucru despre Pogba și în trecut, fiind unul dintre cei mai mari contestatari ai francezului. Keane crede că Pogba nu are atitudinea potrivită pe teren, motiv pentru care United nu mai este o echipă de top în Premier League.

„N-aș crede un cuvânt din ce spune. Nici măcar el nu crede ce spun. Vorbește despre colegialitate și muncă în echipă. Dacă vrei să fii un coleg bun, trebuie să cobori atunci când colegii tăi se apără. Am auzit că s-au certat după înfrângerea cu Everton. Și-au aruncat cu gelul de duș. Atât de rău s-au certat.

Pogba a devenit campion mondial cu Franta in 2018, dar 2019 nu este deloc un an bun pentru mijlocas
Pogba a devenit campion mondial cu Franta in 2018, dar 2019 nu este deloc un an bun pentru mijlocas

Băiatul e talentat, dar spunem aceleași lucruri de prea multă vreme. Sunt o mulțime de meciuri în care nu sprintează și nu vine în apărare. Vorbește despre limbajul trupului, dar el este cel care gesticulează pe teren. E o mare problemă pentru United.

E un jucător care a jucat în competiții majore, a câștigat trofee importante, dar nu este un exemplu pentru colegii săi. Nu știu cum se antrenează. Vorbește despre mândrie, dar nu văd asta în jocul lui. Ochii mei nu mă trădează niciodată. Sunt aceeași jucători care l-au aruncat pe Mourinho sub autobuz, iar asta vor face și cu Solskjaer” – a spus Roy Keane.

Tags: