Sport

„Legenda s-a întors acasă!” CFR Cluj i-a prezentat oficial pe Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu și Florin Ștefan

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Emmanuel Culio, jucător care revine în Gruia după aproape doi ani
01.09.2021 | 17:21
Legenda sa intors acasa CFR Cluj ia prezentat oficial pe Emmanuel Culio Mihai Bordeianu si Florin Stefan
ADVERTISEMENT
01-09-2021
14:28

Și Florin Ștefan a fost prezentat oficial la CFR Cluj

După Emmanuel Culio și Mihai Bordeianu, CFR Cluj l-a prezentat oficial miercuri și pe Florin Ștefan, cel de-al treilea jucător transferat după instalarea lui Dan Petrescu în funcția de antrenor principal în locul lui Marius Șumudică.

„Bine ai venit, Florin Ștefan!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului Florin Ștefan. Fotbalistul de 25 de ani are peste 100 de meciuri în Liga 1 bifate în tricourile celor de la Sepsi OSK, ultima echipă pentru care a evoluat, și Juventus București.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, este mesajul postat de CFR Cluj pe contul de Facebook.

 

Odată cu numirea lui Dan Petrescu în funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj, echipa campioană a oficializat și primele trei transferuri. Dacă marți au fost anunțate sosirile lui Mihai Bordeianu și Florin Ștefan, miercuri a venit rândul lui Emmanuel Culio să fie prezentat oficial.

CFR Cluj a anunțat oficial transferul lui Emmanuel Culio. „Legenda s-a întors acasă!”

Emmanuel Culio s-a întors la CFR Cluj după aproape doi ani de „pribegie”. În decembrie 2019, argentinianul își rezilia contractul invocând probleme personale și semna, câteva luni mai târziu, cu o echipă din țara natală, Quilmes Atlético Club.

ADVERTISEMENT

„LEGENDA S-A ÎNTORS ACASĂ!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, s-a întors în Gruia!

În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre.

ADVERTISEMENT

Bine ai revenit acasă, Culio! Rămâneți alături de noi! În scurt timp vom posta un interviu emoționant cu “Eroul de pe Olimpico”!”, este anunțul postat de CFR Cluj pe pagina de Facebook a clubului.

Și Mihai Bordeianu a fost prezentat de CFR Cluj

Deși a avut o ofertă și de la FCSB, unde era dorit insistent de Edi Iordănescu, Mihai Bordeianu a preferat să semneze cu CFR Cluj, fiind prezentat oficial în cursul zilei de miercuri.

ADVERTISEMENT

„Bine ai revenit, Mihai Bordeianu!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Mihai Bordeianu a revenit în Gruia! Sosit pentru prima dată la echipa noastră de la FC Botoșani în ianuarie 2018, Mihai Bordeianu a contribuit la câștigarea celor patru titluri ale CFR-ului din ultimii 4 ani, perioadă în care a bifat 98 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”.

Bine ai revenit în familia CFR, Mihai, mult succes!”, au scris clujenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, încântat de revenirea argentinianului: „Va juca în toate meciurile”

Deși tocmai a împlinit 37 de ani,  Emmaneul Culio nu va trebui să se mulțumească doar cu statutul de rezervă la CFR. La primul interviu după revenirea pe banca ardelenilor, Dan Petrescu a dat asigurări că argentinianul va fi un pion de bază în compartimentul său defensiv. Asta deși la echipă a ajuns și tânărul Florin Ștefan.

Culio va juca în toate meciurile, dacă va fi sănătos. Cred că el poate juca fără probleme până la 40 de ani. El a plecat din România pentru că avea o problemă de familie, iar acum a rezolvat problema și m-a sunat că vrea să revină la Cluj, să câștigăm împreună. 

Am fost surprins să aud că Florin Ștefan e liber, nici nu știam. E un fundaș de perspectivă, a jucat bine la Sepsi și la națională, iar Camora nu poate juca pe toate fronturile. Florin Ștefan este un jucător important pentru viitorul echipei CFR Cluj.

Dacă aș fi fost ofertat de echipa națională, eram liber, dar nu am fost ofertat. Nu am ezitat să semnez cu CFR, pentru că patronul de aici a fost prea important în cariera mea de antrenor.

Avem un lot extraordinar, dar fotbalul nu e matematică. Planul este să câștigăm titlul, iar în acest an va fi foarte greu. În Europa vrem să ajungem cât mai departe, dacă este posibil în grupele Champions League sau Europa League.

În Conference League vrem să ajungem cât mai departe și să câștigăm cât mai multe meciuri. Nu am un obiectiv în contract pentru Conference League”, a declarat „Bursucul” la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: