Sport

Legendarul John Cena și-a anunțat retragerea din wrestling. Care sunt ultimele lupte la care va participa. Video

John Cena, unul dintre cei mai mari luptători de wrestling din istorie, a anunțat oficial că se va retrage după o serie de întâlniri pe care le are programate.
07.07.2024 | 08:30
Legendarul John Cena sia anuntat retragerea din wrestling Care sunt ultimele lupte la care va participa Video
John Cena, unul dintre cei mai mari luptători de wrestling din istorie, a anunțat oficial că se va retrage după o serie de întâlniri pe care le are programate. Sursă foto: people.com
ADVERTISEMENT

Ajuns la 47 de ani, Cena a contribuit din plin, împreună cu o altă legendă a acestui sport, The Undertaker, ca sportivul Cody Rhodes să cucerească în primăvară titlul de campion suprem în WWE.

John Cena pune capăt carierei în wrestling. Când se va retrage

Prezent la evenimentul ”Money in the Bank” organizat de World Wrestling Entertainment la Toronto, John Cena a confirmat faptul că se va retrage din wrestling în 2025, după o serie de meciuri prin care își va lua adio de la fani.

ADVERTISEMENT

Superstarul din WWE, care și-a început cariera în 1999, a precizat că intenționează să participe la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie și la WrestleMania 41, care va fi ultima a sa.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, Cena a fost campion mondial de 16 ori. El își dorește să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din ”familia WWE”, chiar a anunțat că fizic se simte ”la capătul puterilor”.

ADVERTISEMENT

John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizației caritabile Make a Wish. De asemenea, deține un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorințe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

Cena a intrat și în lumea actoriei

Pe lângă cariera în wrestling, John Cena a încercat să-și facă un nume și în lumea muzicală. Nu a avut același succes, deși singurul său album ”You Can’t See Me”, numit după popularul său slogan și lansat în 2005, a ajuns pe locul 103 în topul albumelor din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

În schimb a reușit să pătrundă în lumea filmului și să devină un actor destul de căutat la Hollywood. În 2015, a jucat în comedia ”Trainwreck”, apoi a urmat ”The Wall” în 2017 și ”The Suicide Squad” în 2021.

Un an mai târziu, luptătorul de wrestling a fost capul de afiș al seriei ”Peacemaker”, în 2023 a avut o apariție în filmul ”Barbie” și, cel mai recent, a jucat în comedia de acțiune de spionaj ”Argylle”.

ADVERTISEMENT

John Cena a șocat la Premiile Oscar din acest an, atunci când a apărut gol pușcă pe scenă. A fost o reeditare a unei secvențe petrecută în anul 1974, când un individ dezbrăcat complet a intrat pe scenă fără să anunțe pe nimeni.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația