Fotbal international

Legendarul Oliver Kahn, viitorul președinte al lui Bayern Munchen?! Când va fi luată decizia

21.11.2018 | 19:07
Legendarul Oliver Kahn viitorul presedinte al lui Bayern Munchen Cand va fi luata decizia

Legendarul Oliver Kahn este favorit să preia funcția de președinte al clubului Bayern Munchen. Anunțul a fost făcut chiar de către actualul șef al grupării bavareze, Uli Hoeness, iar decizia va fi luată pe data de 30 noiembrie, atunci când va avea loc Adunarea Generală Anuală. Fostul internațional german are o relație foarte bună cu Hoeness și este aproape să preia clubul la care a jucat cea mai mare parte a carierei.

Lothar Matthaus, un alt jucător legendar al celor de la Bayern Munchen, este de părere că Oliver Kahn este persoana potrivită pentru funcția de președinte al clubului. “Oliver Kahn ar trebui să fie la conducerea lui Bayern, are acest club în ADN-ul lui. Oliver este un expert în fotbal. A fost întotdeauna un om ambițios, care a studiat multe domenii pentru a evolua, inclusiv economia. Am încredere că este omul potrivit la conducerea lui Bayern în viitor”, a declarat Matthaus.

Prima pagină din Bild
Prima pagină din Bild

Oliver Kahn, favorit să fie numit președintele lui Bayern Munchen

Oliver Kahn, care a fost unul dintre cei mai buni portari ai generației sale, a fost adus de la Karlsruher la Bayern Munchen în anul 1994 și a rămas la gruparea bavareză timp de 14 ani. În această perioadă a jucat 632 de meciuri în tricoul lui Bayern și a câștigat numeroase trofee, printre care 8 titluri în Bundesliga și un trofeu Champions League.

“Voi mai sta în funcție doi sau trei ani, o să las casa plină și apoi să facă ce vor cu ea”, sunt cuvintele prin care Uli Hoeness și-a anuțat plecarea de la Bayern. “Dacă există o persoană capabilă să îmi ia locul, o las de anul viitor”, a adăugat neamțul. O decizie ar putea fi luată pe data de 30 noiembrie, când se întrunește Adunarea Generală Anuală pentru a face un bilanț cu privire la activitatea clubului în ultima perioadă.