Fotbal international

Legendarul Pele, mesaj de pe patul de spital pentru o vedetă de la Mondiale: ”Mulțumesc, prietene!”

Internat în spital, Pele, legenda fotbalului mondial, i-a mulțumit lui Kylian Mbappe pentru susținere și l-a felicitat pentru că i-a bătut unul dintre recorduri.
09.12.2022 | 10:38
Legendarul Pele mesaj de pe patul de spital pentru o vedeta de la Mondiale Multumesc prietene
Pele i-a mulţumit lui Kylian Mbappe pentru sprijinul său şi l-a felicitat pe internaţionalul francez pentru recordul stabilit la Cupa Mondială din Qatar.
ADVERTISEMENT

Pele duce o luptă crâncenă împotriva cancerului și a fost internat din nou în spital. Din fericire, fanii, dar și starurile actuale ale fotbalului mondial, au primit vestea că starea sa se ameliorează. Lucru confirmat și de faptul că legenda braziliană urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă la Cupa Mondială din Qatar.

”Mulțumesc, Mbappe”, a fost mesajul transmis de ”Regele” Pele după ce francezul i-a bătut unul dintre recordurile de precocitate

Edson Arantes do Nascimento „Pele” se află sub tratament pentru cancer metastazic. Săptămâna trecută, el a ajuns la spitalul Albert Einstein cu umflături pe tot corpul și insuficiență cardiacă. Iar informațiile au fost că chimioterapia nu mai dă rezultate.

ADVERTISEMENT

Câteva zile mai târziu, au apărut informaţii conform cărora Pele suferea şi de o infecţie respiratorie. Una apărută după ce fostul fotbalist a contractat Covid-19 în urmă cu o lună, potrivit fiicelor sale.

În timp ce veștile legate de starea sa de sănătate nu erau bune, au curs mesajele de încurajare. Între vedetele care au ținut să reacționeze numărându-se și Kylian Mbappe, care a rămas într-o relație bună cu Pele, după ce l-a întâlnit în 2019.

ADVERTISEMENT

Superstarul din atacul Franței a făcut apel la întreaga omenire să se roage pentru sănătatea fostului fotbalist. ”Rugați-vă pentru Rege”, a fost mesajul lui Kylian Mbappe pe rețelele de socializare.

Zilele au trecut și, între timp, veștile venite de la unitatea medicală, dar și din partea lui Pele, sunt bune. ”Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv.

ADVERTISEMENT

Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, se arată într-un comunicat oferit de conducerea spitalului Albert Einstein.

Fapt pe care-l relevă și faptul că Pele este extrem de atent la ceea ce se întâmplă la Cupa Mondială. O probează și faptul că a răspuns mesajului de încurajare al lui Mbappe. Felicitându-l pe francez și pentru faptul că i-a depășit un record de precocitate.

ADVERTISEMENT

“Mulţumesc, Mbappe. Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele la această Cupă Mondială, prietene”, a scris Pele pe reţelele de socializare.

Este vorba despre cele mai multe goluri marcate la Mondiale de un jucător sub 24 de ani. Pele avea 7, iar Mbappe, cu cele cinci reușite din Qatar, a ajuns la 9.

ADVERTISEMENT