Fotbal intern

Legendele lui Dinamo „mușcă” din CFR Cluj: „Au arătat jalnic” / „Debitează prostii”

05.04.2021 | 23:09
Legendele lui Dinamo musca din CFR Cluj Au aratat jalnic  Debiteaza prostii
ADVERTISEMENT

Legendele lui Dinamo se implică în scandalul creat de Marcel Bîrsan la partida „câinilor” contra CFR-ului și lansează un atac și la campioana României, mai ales după ce Marius Bilașco a cerut la finalul partidei și două penalty-uri neacordate, în condițiile în care CFR Cluj a jucat cu doi oameni în plus din minutul 37.

Cornel Dinu a spus că Marius Bilașco „debitează prostii” prin tot ceea ce spune și că încearcă să se pună bine cu Ion Crăciunescu, cel care a spus la pauza meciului că Florin Bejan nu trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ionel Dănciulescu a avut o reacție dură la adresa CFR-ului, despre care spune că a arătat „penibil” și că „nu are față de campioană”.

Legendele lui Dinamo „mușcă” din CFR Cluj

Ionel Dănciulescu a vorbit la finalul partidei dintre CFR Cluj și Dinamo și a declarat că nu crede că echipa lui Edi Iordănescu are față de campioană: „O victorie nemeritată a CFR-ului, Dinamo a arătat bine cât putea să arate cu doi oameni în minus.

ADVERTISEMENT

CFR nu arată ca o echipă care se bate la campionat. Arată ca o echipă fără vlagă, anostă, au arătat jalnic în această seară”.

„Nu știu cum ar fi arătat meciul dacă Dinamo ar fi avut unul, nu doi oameni în teren. Dinamo a fost clar dezavantajată”, a spus Ionel Dănciulescu la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Bilașco debitează prostii”

Marius Bilașco a cerut la finalul meciului ca specialiștii să analizeze mai multe faze, printre care și două penalty-uri neacrodate CFR-ului, însă Cornel Dinu l-a pus la punct spunând că „debitează prostii”.

„Arată curățel în prostiile pe care le debitează Bilașco, el încearcă să se pună bine cu Crăciunescu, Balaj nu mai există. Așa joacă CFR Cluj de trei ani, dar merge în România.

ADVERTISEMENT

Omrani e uitat de la carnavalul de la Marsilia de acum patru ani. Băieții ăștia nu au nicio treabă cu pătrundere, cu excepția lui Păun și Costache. A fost un chin de etapă la care am asistat”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT