Fotbal intern

Legendele lui Dinamo, sceptice în salvarea echipei de către Gigi Mulțescu: „Jucăria e stricată rău de tot!”

14.07.2020 | 20:20
Legendele lui Dinamo sceptice in salvarea echipei de catre Gigi Multescu Jucaria e stricata rau de tot
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, una dintre legenedele lui Dinamo, privește cu scepticism salvarea echipei de către Gigi Mulțescu.

Fostul atacant al României consideră că la Dinamo lucrurile nu sunt deloc cum ar trebui să fie și explică motivele pentru care nu crede că nou antrenor poate face minuni.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu i-a luat locul lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică a „alb-roșilor” și va încerca să salveze clubul de la retrogradare.

Legendele lui Dinamo sunt sceptice în privința salvării echipei de către Gigi Mulțescu

Gigi Mulțescu a acceptat rolul de antrenor de la Dinamo, însă nu va avea viață ușoară. Florin Răducioiu a vorbit cu scepticism despre eventualele minuni pe care noul antrenor ar putea să le producă la formația din șoseaua din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Când într-o echipă se schimbă mai mulţi antrenori înseamnă  deja că jucăria este stricată rău de tot. Şi este foarte greu să o mai repari. Are mare experinţă, nu ştiu pe ce poate miza el pentru a-i salava pe Dinamo. Este un fost mare jucător, ştim foarte bine CV-ul şi sper să reuşească.

Cred că au nevoie şi de şansă şi de capacitatea lui de a-i stimula şi de a le face să înţeleagă că este… Ultimele meciuri sunt pe viaţă şi pe moarte.

ADVERTISEMENT

Să intre pe teren şi să dea totul, restul nu contează mai nimic. Din tactică, tehnică. Contează când eşti primul la minge, când doreşti foarte mult să câştigi meciul. Deci mentalitatea jucătorului trebuie schimbată, lucru foarte dificil”, a spus acesta pentru telekomsport.ro.

Primele declarații ale lui Gigi Mulțescu de la preluarea lui Dinamo

Gigi Mulțescu a oferit primele declarații după ce a preluat „frâiele” lui Dinamo: Am fost la Săftica, mi-am făcut testul, am venit aici (n.r. la RIN), acum plecăm la Săftica și pregătim antrenamentul de diseară.

ADVERTISEMENT

E un ritm care trebuie foarte bine cântărit, pentru că este și oboseala fizică, intervine și oboseala mentală, trebuie să cântărim foarte bine și să oferim prospețime jucătorilor”.

Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz, pentru că și eu am avut atâtea satisfacții la Dinamo. Am zis să dau un tribut.

Nu e gravă situația, dar este greu, pentru că situația asta afectează și randamentul jucătorilor. Și ei acum au o anumită teamă de joc, de responsabilitate, de greșeală. Noi trebuie să le redăm încrederea și să dea randament”, a mai spus Mulțescu.

ADVERTISEMENT