Alegeri 2024

Legendele sportului românesc o susțin pe Gabriela Firea în cursa electorală. Anghel Iordănescu: „Este o femeie care nu renunță la luptă”

Nume sonore din sportul românesc și-au declarat susținerea pentru Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei. ”Este o femeie puternică care niciodată nu renunță la luptă”.
24.05.2024 | 19:55
Legendele sportului romanesc o sustin pe Gabriela Firea in cursa electorala Anghel Iordanescu Este o femeie care nu renunta la lupta
Sursa foto: LinkedIn-Primăria Municipiului București/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alegerile locale se aporpie cu pași repezi, iar lupta pentru Primăria Capitalei devine din ce în ce mai strânsă.

După Nadia Comăneci și Ilie Năstase, alte trei mai personalități sportive o susțin pe Gabriela Firea

După ce Nadia Comăneci și Ilie Năstase au dezvăluit că o susțin pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, alte trei mari personalități care au scris istorie în sportul românesc și-au manifestat susținerea față de candidata PSD.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre campioanele olimpice Gabriela Szabo și Elisabeta Lipă, precum și fostul selecționer al echipei Naționale de fotbal, Anghel Iordanescu.

Cei trei coloși din sportul românesc i-au urat succes în campania electorală Gabrielei Firea pe care o consideră soluția potrivită pentru București.

ADVERTISEMENT

„Îmi revine deosebita bucurie și plăcere, de asemenea, să-i urez mult succes Gabrielei, în această competiție importantă pentru București.

Este un om muncitor, un om dinamic, un om perseverent, un om de care Bucureștiul are nevoie. Are o strategie extrem de importantă pentru dezvoltarea Bucureștiului”,  a transmis Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică la atletism.

ADVERTISEMENT

”Este o femeie puternică care niciodată nu renunță la luptă”

La rândul său, fostul selecționer al echipei Naționale de fotbal, Anghel Iordanescu, a afirmat că, la alegerile de pe 9 iunie, o va vota pe Gabriela Firea.

„Bună tuturor, sunt Anghel Iordănescu și sunt convins că voi toți cunoașteți problemele cu care noi, bucureștenii, ne confruntăm. O susțin pe Gabriela Firea!

ADVERTISEMENT

Este o femeie puternică, hotărâtă, tenace, care niciodată nu renunță la luptă. O familistă convinsă. Are în spate o echipă de profesioniști. Doamne ajută!”, a spus Anghel Iordănescu.

De asemenea, fosta campioană olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă, a afirmat că mizează pe Gabriela Firea, după alegerile din data de 9 iunie.

„Știu că determinarea, munca neobosită și pasiunea pentru ceea ce faci sunt esențiale pentru a reuși. Ești o femeie puternică, cu o viziune clară și dedicată îmbunătățirii vieții cetățenilor capitalei noastre dragi.

Fiecare pas pe care îl faci înainte este un pas către un viitor mai bun pentru noi toți. Îți doresc mult succes și sunt alături de tine în această luptă”, a transmis Elisabeta Lipă.

ADVERTISEMENT