Sport

Legendele Științei sunt optimiste înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: „Vom câștiga”. Exclusiv

Universitatea Craiova - Sepsi reprezintă meciul care ar putea confirma forma bună a oltenilor în campionat. Aurică Beldeanu, fostul mare jucător al Științei, anunță că echipa poate să câștige fără probleme.
13.09.2021 | 13:09
Legendele Stiintei sunt optimiste inainte de Universitatea Craiova  Sepsi Vom castiga Exclusiv
ADVERTISEMENT

În perioada de pauză provocată de meciurile echipelor naționale, staff-ul tehnic al Universității Craiova a decis să-i ducă pe „alb-albaștri” într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov. Acolo, „juveții” au jucat și un meci amical, învingând formația de liga a doua Metaloglobus, scor 2-0. 

Reveniți în Bănie, jucătorii au primite câteva zile libere, dar au dat drumul la treabă pentru a fi apți sută la sută la meciul cu Sepsi de luni. Craiova vine după victoria cu Rapid, în timp ce Sepsi a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, împotriva formației FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Aurică Beldeanu are încredere înainte de Universitatea Craiova – Sepsi: „Vom câștiga”

Starea de spirit la Universitatea Craiova s-a schimbat după rezultatele din ultima vreme. Chiar dacă au început mai greu, oltenii par că și-au revenit sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și privesc cu optimism către viitor. Următoarea confruntare, cea cu Sepsi, este privită cu încredere de foști jucători ai oltenilor.

Aurică Beldeanu a făcut istorie în tricoul alb-albastru și a contribuit la marile performanțe ale Științei din finalul anilor ′70 și începutul anilor ′80. Acesta a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru FANATIK despre duelul Universității cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că vom câștiga, e o situația bună pentru Craiova în acest moment. Am câștigat la București cu Rapid într-un meci greu, iar acum putem obține un nou succes.

Jucăm și acasă, avem un moral bun și vom câștiga. Totuși, jocul cu Sepsi este greu, deoarece este o echipă dificilă și incomodă, dar am încredere”, a declarat fostul mare jucător pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 4 Cupe ale României și două titluri are Aurică Beldeanu în tricoul Universității Craiova
  • 9 ani a petrecut „Vulpea” la echipa din Bănie

„Vulpea” laudă ultimii doi jucători transferați la Universitatea Craiova. „Ne-a lipsit un jucător care să dribleze”

Mihai Rotaru a dat lovitura în ultima săptămână de mercato și a adus doi jucători care s-ar putea impune ca titulari la Universitatea Craiova. Alexandru Crețu, care nu a avut loc la FCSB, dar care își va încerca norocul în Bănie, și Lyes Houri, fostul „mingicar” al Viitorului și fost în Ungaria, acolo unde este regretat de fanii fostei sale echipe. Din păcate, Crețu a suferit o accidentare înaintea meciului și va fi indisponibil aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT

Aurel Beldeanu a comentat ultimele două mutări: „Din ce am văzut, Alexandru Crețu este un fotbalist bun, cred că ne poate ajuta. Francezul Houri, l-am văzut așa la Viitorul, eu cred că e talentat. Nouă ne-a lipsit un om care să creeze superioritate numerică, care să dribleze, mingicar. E un fotbalist de pasă finală și cred că va face față la Universitatea.”

Lyes Houri a dezvăluit că încă primește mesaje din Ungaria: „Voi da totul pentru a-i face fericiţi pe fani. Am primit multe mesaje din partea suporterilor de la MOL Fehervar, mi-au spus că mă regretă, dar acesta este fotbalul, înseamnă că am făcut o treabă bună acolo şi voi încerca să fac acelaşi lucru şi la Craiova.

Dacă îmi voi pune în valoare calităţile, dacă voi da goluri şi pase de gol, atunci cu siguranţă şi fanii Craiovei vor fi mulţumiţi de mine,” a declarat fotbalistul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT