Fotbal intern

Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec. Anunțul oficial al polonezilor

25.07.2020 | 16:26
Legia Varsovia a renuntat la transferul lui Denis Alibec Anuntul oficial al polonezilor
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Legia Varșovia au renunțat la transferul atacantului echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, din cauza sumei mari cerute pe el.

În urmă cu o lună, presa din Polonia scria că Legia Varșovia își dorește să-l aducă pe atacantul giurgiuvenilor și încearcă să găsească o soluție pentru a mai scade din suma de transfer.

ADVERTISEMENT

Alibec a spus în mai multe rânduri că vrea să plece de la Astra din cauza problemelor financiare, dar patronul Ioan Niculae cere 1,5 milioane de euro în ciuda faptului că atacantul mai are doar un an de contract.

Nu se mai face transferul lui Denis Alibec la Legia Varșovia

După mai multe încercări nereușite de a-l convinge pe Ioan Niculae să mai lase la preț, șefii de la Legia Varșovia au renunțat definitiv la transferul lui Denis Alibec, care astfel ratează șansa de a evolua din nou în Champions League.

ADVERTISEMENT

”Suntem în negocieri avansate pentru transferul unui atacant. Sper că vom reuși să ne întărim lotul în următoarele două săptămâni. Denis Alibec nu mai reprezintă o variantă pentru noi”, a declarat directorul sportiv al Legiei, Radoslaw Kucharski, conform legia.net.

”Dacă ar fi să discutăm concret despre un posibil transfer al lui, trebuie să spunem că Denis Alibec este un fotbalist prea scump. Ar fi trebuit să plătim 1.500.000 de euro pentru el, așa că, pentru a închide acest subiect, nu mai există varianta Alibec pentru Legia”, a mai spus oficialul campioanei Poloniei.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a recunoscut la finalul meciului cu FCSB că și-ar dori să plece de la Astra Giurgiu în vară: ”Dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă voi pleca. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal”.

”Este o dezamăgire că nu putem juca în Europa cu aşa echipă bună şi cu atâtea nume. Probabil voi pleca, dacă voi fi lăsat să plec. Mai am multe de spus pentru fotbal”, a mai spus atacantul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a reușit să iasă în evidență în acest sezon în tricoul Astrei. Atacantul de 29 de ani a marcat 14 goluri și a oferit alte 11 pase decisive în cele 26 de meciuri jucate, contribuind decisiv la calificarea echipei în play-off.

ADVERTISEMENT
Tags: