Life

Legile karmei care îți pot schimba viața total. De ce să ții cont în funcție de luna în care te-ai născut

Legile karmice care influențează destinul. De ce trebuie să ții cont dacă vrei să ai succes și să progresezi pe toate planurile. Luna nașterii joacă un rol important.
04.07.2022 | 13:18
Legile karmei care iti pot schimba viata total De ce sa tii cont in functie de luna in care teai nascut
Luna nașterii influențează karma. Foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Karma diferă în funcție de luna nașterii. Astfel, că există anumite legi  care trebuie urmate. În caz contrar, există lipsă de progres pe toate planurile, de la carieră și până la viața personală.

Legile karmice care îți modifica radical cursul vieții. De ce trebuie să ții cont în funcție de luna nașterii

Luna nașterii influențează karma și pentru e evita lipsa de progres în carieră, viața personală sau relațiile cu cei din jur, este important să ținem cont de anumite legi. În cadrul emisiunii Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, un specialist a explicat care sunt acestea.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, cei născuți în luna ianuarie sunt niște spirite foarte evoluate. Copiii care vin pe lume în această lună au, de regulă, o vârstă a sufletului mult mai mare decât cea a părinților și sunt mult mai înțelepți. Aceștia reprezintă cel mai mare sprijin al fraților sau surorilor lor.

Pentru oamenii născuți în luna februarie este foarte importantă relația cu bunicii, de ale căror sfaturi vor ține cont cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Specialistul a dezvăluit că, într-o viață anterioară, persoanele născute în martie au fost foarte dependente de mama lor, iar acum trebuie să învețe să fie cât mai independente.

Pe de altă parte, cei născuți în aprilie trebuie să aibă o relație cât mai bună cu tatăl lor, să-l ajute pe acesta să meargă pe calea cea bună și să evite greșelile făcute în trecut.

ADVERTISEMENT

Și cei născuți în mai au de lucru în ceea ce privește relația cu mama. E necesar să învețe să comunice și să nu aibă certuri.

În luna iunie, vin pe lume oamenii care au menirea să consolideze relațiile familiale. De obicei, au părinți divorțați sau care nu se înțeleg.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute în iulie trebuie să fie mereu în mișcare

Într-o altă viață, cei născuți în iulie au fost blocați într-un singur loc, astfel că acum trebuie să se afle mereu în mișcare, pentru a le fi mai ușor.

În august, se nasc aceia care au ca scop să facă liniște în neam, nu doar în cazul părinților, ci a întregii familii. Nu trebuie să fie supărați pe rude.

În septembrie, vin cele mai talentate spirite. Sunt foarte buni profesori și nu trebuie să țină doar pentru ei ceea ce au învățat.

Cei născuți în octombrie fac mai mulți bani decât întreaga familie. Ei nu au voie să ia bani împrumut de la părinți sau bănci și nici să înstrăineze bunurile primite moștenire.

În noiembrie, vin pe lume spirite care cresc statutul social al neamului. Despre ei trebuie să vorbească toată lumea și să fie cunoscuți.

În cele din urmă, persoanele născute în luna decembrie au nevoie să învețe cât mai mult și să-și asculte părinții. E necesar să ia aminte la sfaturile celor din jur.

ADVERTISEMENT