Sport

Leicester – Manchester City 1-0. „Vulpile“ câştigă Supercupa Angliei

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre primul meci al noului sezon în Premier League, Supercupa Angliei, care are loc sâmbătă, 7 august, ora 19:15, pe stadionul Wembley între Leicester şi Manchester City.
07.08.2021 | 21:30
Leicester  Manchester City 10 Vulpile castiga Supercupa Angliei
ADVERTISEMENT
07-08-2021
19:23

Leicester - Manchester City 1-0

Min. 90+4: Fluier final! Leicester câştigă Supercupa Angliei.

Min. 89. GOOOL Leicester! Acelaşi Iheanacho înscrie de la punctul cu var. 

Min. 88: Ake îl faultează pe Iheanacho. Penalty pentru Leicester. 

Min. 60: Maddison trage la poartă, în loc să îi paseze lui Vardy aflat într-o poziţie mai bună.

Min. 51: Şutul lui Mahrez din lovitură liberăp nu prinde cadrul porţii. 

Pauză.

Min. 45: Bară Leicester. Şutul lui Vardy e deviat de portar în bară.

Min. 44: Ferran Torres trage pe lângă după o pasă de la Gundogan.

Min. 28: Ndozie e găsit excelent de Gundogan, dar puştiul de 18 ani ratează poarta.

Min. 24: Perez nu reuşeşte să înscrie după o pasă bună a lui Tielemans. 

Min. 16: City e aproape de gol, dar Soyuncu blochează.

Min. 7: Gundogan execută o lovitură liberă de la circa 30 de metri, dar Schmeichel reţine fără probleme. 

Min. 1: A început partida. 

Leicester: Schmeichel – Ndidi, Soyuncu, Amartey – Pereira, Maddison, Tielemans, Bertrand – Barnes – Perez, Vardy. Rezerve: Ward, Albrighton, Benkovic, Choudhury, Daka, Dewsbury-Hall, Iheanacho, Soumare, Thomas. Antrenor: Brendan Rogers.

Manchester City: Steffen – Cancelo, Dias, Ake, Mendy – Gundogan, Fernandinho, Palmer – Mahrez, Torres, Edozie. Rezeve: Carson, Couto, Doyle, Gomes, Grealish, Knight, Rodri, Sandler, B. Silva. Antrenor: Pep Guardiola.

Meciul Leicester – Manchester City are loc sâmbătă, 7 august, cu începere de la ora 19:15, în cadrul Supercupei Angliei, trofeul Community Shield, în care se întâlnesc echipa campioană, Manchester City, şi fie câştigătoarea Cupei Angliei, cum e Leicester în cazul de faţă, fie dacă tot campioana câştigă şi Cupa, echipa de pe locul secund. În primul caz se numeşte Comunity Shield, în al doilea Charity Shield.

Unde se joacă meciul Leicester – Manchester City

Confruntarea Leicester City – Manchester City se dispută sâmbătă, 7 august, de la ora 19:15, în Supercupa Angliei, Community Shield, pe stadionul Wembley din Londra, gazda tuturor evenimentelor fotbalistice de amploare interne şi internaţionale.

ADVERTISEMENT

La meci vor putea asista spectatori în procent de 50 la sută din capacitatea arenei, toţi cei prezenţi trebuind să prezinte la intrare atât dovada schemei de vaccinare completă, cât şi a unui test negativ PCR valabil pentru 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Leicester – Manchester City

Partida Leicester – Manchester City se joacă sâmbătă, 7 august, de la ora 19:15 în Supercupa Angliei, dar nu va putea fi urmărită în România pe micile ecrane, pentru că nici o televiziune de la noi nu a fost interesată de preluarea partidei. Dar nu deznădăjduiţi, pentru că o veţi putea urmări pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă noi ne topim de căldură de zile bune încoace la Londra temperatura maximă a acestei zile nu va depăşi 18-20 de grade şi există mari posibilităţi să plouă la ora startului partidei,. Meciul va fi arbitrat de ecusonul FIFA Paul Tierney.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Leicester – Manchester City

Ambele echipe nu vor putea dispune de cele mai bune distribuţii, având deja, deşi nu a început încă noua ediţie de campionat, destule absenţe. La Leicester sunt anunţai ca neputând participa la acest eveniment din motive medicale cinci jucători: Evans, Fofana, Justin, Castagne şi N. Mendy.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola are doar patru indisponibilităţi, dar cel puţin două dintre acestea înseamnă foarte mult pentru planurile sale tactice. Sunt out pentru probleme medicale Fabien Delph, Phill Foden şi, mai ales, vedeta echipei, belgianul Kevin de Bruyne. Iar brazilianul Gabriel Jesus conduce atacul ţării sale în finala olimpică.

City a stabilit recordul de transfer pentru un jucător din Premier League

Manchester City a jucat prima finală de Champions League, pierdută însă la lovituri de departajare în faţa altei reprezentante a Premier League, Chelsea şi Pep Guardiola nu renunţă la gândul de a câştiga trofeul pe care l-a cucerit doar când era la Barcelona, de două ori,. Motiv pentru care a făcut acum cel mai scump transfer din istoria Premier League, Jack Grelish de la Aston Villa, pentru care City a plătit 117 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Deşi sunt absenţi importanţi în echipa sa Pep Guardiola a cerut elevilor săi mobilizare maximă pentru a obţine victoria. Motivaţia acestei dorinţe deosebite de victorie este dată de faptul că Pep Guardiola a fost marcat teribil de tragedia din familia germanului Michael Ballack, al cărui fiu, Emilio, şi-a pierdut viaţa la numai 18 ani într-un accident. Pep vrea să dedice succesul lui Emilio şi tatălui său.

Cote la pariuri pentru jocul Leicester – Manchester City

Manchester City este favorita bookmakerilor, dar cota acordată echipei lui Pep Guardiola nu este una modică. Cetăţenii au 1,90 pentru a obţine succesul în cele 90 de minute, în timp ce vulpile au primit 3,80 pentru a mai adăuga încă un trofeu în vitrină, după titlul din 2015 şi Cupa Angliei.

Va fi foarte greu pentru Leicester, pentru că trupa lui Guardiola a câştigat trei dintre ultimele Community Shield la care a fost prezentă. În plus, în cele 20 de meciuri dintre cele două echipe de la înfiinţarea lor şi până în prezent disputate în alte competiţii decât campionatul vulpile au reuşit doar două victorii.

ADVERTISEMENT