Premier League

Leicester – Manchester City 2-1 în Premier League. Campioana Angliei, în genunchi!

26.12.2018 | 16:30
Leicester  Manchester City 21 in Premier League Campioana Angliei in genunchi

Leicester – Manchester City 2-1 s-a jucat în etapa a 19-a din Premier League. Campioana Angliei a pierdut al doilea meci consecutiv în campionat, după înfrângerea cu Crystal Palace, scor 1-3. Formaţia antrenată de Pep Guardiola a pierdut contactul cu Liverpool, liderul din campionat. 

Manchester City are de recuperat acum un handicap de patru puncte față de liderul Liverpool, care va juca de la aceeași oră cu Newcastle, pe teren propriu.

UPDATE: Min. 81 / Ricardo Pereira a adus-o în avantaj pe Leicester.

UPDATE: Doar cinci minute a durat avantajul oaspeţilor, pentru că Leicester restabileşte egalitatea prin Albrighton.


UPDATE: Manchester City deschide scorul în minutul 12 prin Bernardo Silva, după acţiunea lui Sergio Aguero.

UPDATE: Se cunosc echipele pentru acest meci. Lipsesc brazilianul Fernandinho şi belgianul Kompany în echipa lui Pep Guardiola.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport 1 Leicester – Manchester City din Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Înfrângerea cu Palace, scor 2-3, a fost prima suferită de City pe teren propriu în acest sezon de Premier League. Mai mult, până la acest eșec, „cetățenii” aveau nouă victorii din tot atâtea meciuri jucate.

Rezultatul este cu atât mai surprinzător întrucât City a deschis scorul și a controlat jocul  în prima jumătate a primei reprize. Ceva s-a rupt însă, iar Palace a marcat de trei ori. Băieții lui Guardiola au dominat apoi, însă doar ca posesie, fără a-și crea mari ocazii de gol până spre minutele de final ale jocului, când de altfel au și marcat un gol.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport 1 Leicester - Manchester City
Vezi ONLINE TV pe Eurosport 1 Leicester – Manchester City

Leicester este o echipă de mijlocul clasamentului care nu-și permite să viseze mai sus de locul 6 în acest sezon. Distanța față de ocupanta locului 5 este uriașă în acest moment. Cele două echipe s-au întâlnit pe 18 decembrie în Cupa Ligii, iar partida s-a terminat la egalitate în timpul regulamentar de joc. S-a trecut direct la penalty-uri, acolo unde City a avut nervii mai tari și a mers mai departe. De menționat că ambii antrenori au utilizați jucători de rezervă în acest meci. Leicester a pierdut la penalty-uri cu City în Cupa Ligii pentru al doilea sezon consecutiv, la fel desfășurându-se lucrurile și în 2017.

City nu se descurcă grozav în deplasare în ultima vreme. Doar acel 4-0 cu West Ham a fost fără emoții pentru „cetățeni”. În rest, victorii la limită, egaluri sau chiar înfrângere, cum a fost cazul meciului disputat cu Chelsea pe Stamford Bridge.

Tags: