Fotbal international

Leipzig – Tottenham 3-0! Trupa lui Jose Mourinho nu a reușit să înscrie niciun gol în 180 de minute. VIDEO cu rezumatul

10.03.2020 | 23:56
Leipzig  Tottenham 30 Trupa lui Jose Mourinho nu a reusit sa inscrie niciun gol in 180 de minute VIDEO cu rezumatul
ADVERTISEMENT

Meciul Leipzig – Tottenham are loc marți, 10 martie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul manșei retur a optimilor de finală din Champions League. Partida pornește de la scorul de 1-0 pentru formația germană, reușit la Londra, în urma penaltyului transformat de vedeta echipei, Timo Werner.


UPDATE, 10 martie, ora 23:50 / RB Leipzig s-a calificat în sferturile de finală după victoria cu 3-0 pe teren propriu în fața lui Tottenham. Pentru nemți a înscris de două ori Marcel Sabitzer (10, 22) și Emil Forsberg (86) care a asigurat victoria trupei lui Julian Nagelsamnn. Echipa lui Jose Mourinho nu a reușit să înscrie niciun gol în dubla manșă cu RB Leipzig.

ADVERTISEMENT


 

  • Final
  • ‘86 – GOOOLLLL! Emil forsberg a înscris pentru RB Leipzig
  • ‘50 – Cartonaș galben pentru RB Leipzig! Laimer a fost avertizat după un fault
  • ‘46 – A început a doua repriză
  • Pauză
  • ‘45+1 – Cartonaș galben pentru Tottenham! Winks este avertizat pentru un fault
  • ‘34 – Cartonaș galben pentru Tottenham! Ryan Sessegnon a fost avertizat după o intrare dură
  • ‘22 – GOOOOOLLL! Marcel Sabitzer reușește „dubla”
  • 19 – Gol anulat pentru RB Leipzig! Timo Werner a marcat din poziție neregulamentară
  • 10 – GOOOOOLL! Marcel Sabitzer deschide scorul pentru RB Leipzig
  • ‘1 – RB Leipzig – Tottenham a început

Echipele de start:

  • Tottenham: Lloris – Aurier, Alderweireld, Dier, Tanganga – Sessegnon, Winks – Lo Celso, Dele Alli, Lamela – Lucas
  • RB Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Upamecano, Halstenberg – Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angelino – Nkunku, Schick, Werner
ADVERTISEMENT

Leipzig – Tottenham Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Leipzig – Tottenham se joacă marți, 10 martie, de la ora 22:00, pe stadionul echipei germane și va fi televizată de canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. Puteți, totodată, apela și la varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

S-a pus serios problema ca meciul de la Leipzig să fie fie amânat, fie să se desfășoare cu porțile închise, la recomandarea Ministrului Sănătății din Germania, doctor Jens Spahn, însă oficialii clubului au respins aceste variante în mod categoric, declarând că sunt în permanentă legătură cu autoritățile sanitare din oraș și nu există nici un motiv la acest moment pentru ca evenimentul să nu aibă loc în prezența spectatorilor.

ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății a cerut anularea meciului sau meci cu porțile închise

Ministrul Sănătății a cerut public într-un mesaj televizat adresat germanilor ca pe o perioadă de timp ndeterminată, până la eliminarea totală a focarelor de coronavirus din țară ca să fie anulate sau să aibă loc fără spectatori toate manifestările sportive la care este clar că se vor aduna mai mult de 1000 de oameni.

Leipzig trăiește cu mare febrilitate momentul partidei retur cu Tottenham, pentru că se află la un pas de a scrie istorie pentru un club foarte tânăr. Care, deși face performanță, nu este deloc apreciat de publicul german, considerîndu-l un soi de hibrid de tip Hoffenheim, unde moftul unor oameni cu mare putere financiară, aici concernul Red Bull, a dus la crearea acestei echipe.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Spurs, avertizați să nu facă deplasarea

Ce nu este clar este dacă la meci vor fi prezenți și suporteri ai echipei londoneze. Autoritățile de la Londra au avertizat că este bine să se renunțe la efectuarea deplasării fanilor lui Spurs în contextul actual, provocat de coronavirus, dar dacă se va permite accesul publicului este greu de crezut că englezii nu vor profita de această oportunitate pentru a nu face deplasarea.

Ambele echipe au mulți jucători indisponibili pentru returul de marți seară. Antrenorul Julian Nagelsmann nu poate conta pe aportul lui Orban, Ampadu, Kampli și Konate, dar cel mai important om din echipă, golgeterul Timo Werner e bine și de la el se așteaptă măcar un alt gol care să pună pecetea promovării în sferturi.

Casele de pariuri nu dau șanse echipei lui Mourinho

La londonezi antrenorul Jose Mourinho are mari probleme în a alcătui un unsprezece de calitate. Sunt sigur out cele două guri de foc, Harry Kane și sud-coreeanul Son, dar și Sissoko, Davies, Foyth și noul venit în iarnă, Bergwijn nu vor putea evolua. Mourinho e în conflict cu Ndombele, mijlocașul sosit de la Lyon, lusitanul considerând că fotbalistul cumpărat cu 50 de milioane de euro nu își dă silința nici la antrenamente, nici în meciuri.

Bookmakerii nu prea cred în calitățile de magician ale lui Jose Mourinho de a întoarce soarta calificării în Germania și acordă cota de 1,55 la victorie lui Leipzig, englezii având 5,80 și 1,50 pentru a marca un gol. Să nu uităm că sezonul trecut Tottenham a jucat finala după ce a pierdut acasă cu Ajax și a întors, incredibil, la Amsterdam.

ADVERTISEMENT