Fotbal international

Leipzig – U Craiova 3-1 în turul 3 preliminar al Europa League. Vezi golurile

09.08.2018 | 19:29
Leipzig  U Craiova 31 in turul 3 preliminar al Europa League Vezi golurile

Leipzig – U Craiova LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul 3 preliminar al Europa League. Partida dintre echipa germană RB Leipzig și câștigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, s-a disputat joi, pe Red Bull Arena, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI

Leipzig s-a impus în faţa deţinătoarei Cupei României, Universitatea Craiova, cu scorul de 3-1. Golurile au fost marcate de Konate, Carneiro, Poulsen şi Ivan Martic. Returul are loc pe “ion Obelemnco”, pe 16 august.

Min. 90+4: GOL CRAIOVA! Ivan Martic înscrie în poarta nemţilor după o centrare peste apărarea lui Leipzig venită de pe partea stângă.

Min. 88: GOL LEIPZIG! Poulsen duce scorul la 3-0, după ce reia în poartă mingea respinsă de Pigliacelli.

Min. 77: GOL LEIPZIG!  Carneiro îl învinge pe Pigliacelli cu un şut cu latul.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză.

Min. 27: Devis Mangia face prima schimbare, iese Mihăilă şi intră Baicu.

Min. 25: GOL LEIPZIG! Konate deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 15: Alexantru Mateiu îl faultează pe Augustin, iar Leipzig obține o lovitură liberă periculoasă.

Min. 1: A început partida.


Update. Echipele de start:

Leipzig: Mvogo – Klostermann, Konate, Orban, Pintos – Kampl, Ilsanker, Demme, Bruma – Augustin, Carneiro

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Ferreira, Briceag – Martic, Metiu, Cicâldău – Mitriţă, Bancu, Mihăilă


Leipzig – U Craiova LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul 3 preliminar al Europa League. Elevii italianului Devis Mangia au avut parte de cea mai dificilă tragere la sorți dintre echipele românești aflate în urna de la Nyon. ”Juveții” vor trebui să dea piept cu o formație aflată în prim-planul fotbalului german și care se află pe o pantă ascendentă. RB Leipzig a terminat sezonul precedent pe locul 6, după o ”bătălie” dusă până în ultima etapă pentru locurile de Champions League.

Leipzig – U Craiova LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Leipzig – U Craiova LIVE STREAM ONLINE TVR 1, TVR HD – turul 3 preliminar al Europa League. RB Leipzig are un lot în valoare de 299,75 de milioane de euro, iar cel mai scump jucător al echipei din Bundesliga este Timo Werner, cotat la 60 de milioane de euro. În lotul formației din Leipzig se află trei jucători care au participat în această vară la Campionatul Mondial din Rusia: mijlocașul suedez Emil Forsberg, atacantul danez Yussuf Poulsen și atacantul german Timo Werner.

Partida RB Leipzig - Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 19:30, pe Red Bull Arena, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League
Partida RB Leipzig – Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 19:30, pe Red Bull Arena, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League

Leipzig – U Craiova LIVE STREAM – turul 3 preliminar – Europa League

Universitatea Craiova a fost direct acceptată în turul trei preliminar al Europa League după ce a câștigat în sezonul precedent Europa League. De partea cealaltă, RB Leipzig a trecut lejer în faza anterioară de suedezii de la Hacken Goteborg. Esenţialul s-a rezolvat încă din tur, la Leipzig, unde Hacken a fost pradă uşoară şi a scăpat ieftin doar cu 4-0. Returul  de la Goteborg era deja o formalitate şi Leipzig s-a mulţumit cu egalul, 1-1, echipa suferind şi câteva modificări faţă de formula de start din meciul tur.

Leipzig – U Craiova LIVE ONLINE pe TVR 1 și TVR HD

Transmiterea în direct a primei manșe din Germania a fost multă vreme în suspensie, deoarece televiziunile nu s-au înghesuit pentru achiziționarea drepturilor. În cele din urmă, televiziunea publică a cumpărat drepturile de televizare și va transmite întâlnirea de la Leipzig atât pe TVR 1, cât și pe TVR HD. Partida va fi comentată de Marian Olaianos, cel care a și făcut anunțul de achiziționarea drepturilor.

Leipzig – U Craiova LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

La casele de pariuri, partida RB Leipzig – Universitatea Craiova este considerată una dintre cele mai dezechilibrate din turul 3 preliminar al Europa League. Nemții au o cotă de 1.80 să câștige acest meci. În schimb, oltenii sunt creditați cu 20.00, iar remiza cu 7.50. Bookmakerii se așteaptă mai degrabă la o partidă cu multe goluri, cota pentru ”peste 2,5 goluri” fiind 1.50. Dacă alegeți să pariați pe scor corect 2-0 pentru Leipzig, cota este de 5.60. O altă cotă interesantă este 2.22 ca Universitatea Craiova să marcheze.

Tags: