Fotbal intern

Gestul lui Lemnaru! A refuzat Dinamo înainte de Steaua!

Poveste uluitoare. Valentin Lemnaru a fost foarte aproape de Dinamo înainte de a semna cu Steaua! Cîinii i-au făcut o ofertă, dar totul a picat în ultimul moment. FANATIK.RO a aflat tot ce s-a...
01.08.2014 | 09:02

Poveste uluitoare. Valentin Lemnaru a fost foarte aproape de Dinamo înainte de a semna cu Steaua! Cîinii i-au făcut o ofertă, dar totul a picat în ultimul moment. FANATIK.RO a aflat tot ce s-a întîmplat la negocieri. 

Lemnaru a fost al doilea golgheter al Ligii 1 în sezonul trecut, cu 13 goluri marcate pentru Universitatea Cluj. Laurenţiu Reghecampf şi l-a dorit insistent la Steaua, însă între timp antrenorul a plecat la Al Hilal şi discuţiile păreau sistate. În ideea că nu au decît un atacant cu experienţă în lot, pe polonezul Kamil Bilinski, oficialii lui Dinamo au încercat să-l transfere, mai ales că el a îmbrăcat între 2006 şi 2009 tricoul “cîinilor”.  Surprins de propunere, Lemnaru i-a refuzat politicos pe conducătorii din Ştefan cel Mare.

Lemnaru

Au bătut rapid în retragere

FANATIK.RO dezvăluie că lui Lemnaru i s-ar fi oferit un salariu de aproximativ 4.000 de euro lunar, destul de puţin în comparaţie cu banii pe care îi încasează de la Steaua. Oficialii păreau să fi înţeles decizia atacantului, însă apoi au tratat problema ca şi cum ar fi fost în dezavantajul clubului un potenţial transfer al lui Valentin Lemnaru. “Mai bine că nu vine… Şi cînd a fost data trecută mereu agita apele cînd erau restanţe, strica atmosfera, aşa că ne descurcăm cu ce avem şi sîntem mai cîştigaţi şi financiar şi în ceea ce priveşte liniştea din rîndul echipei”, au spus unii dintre şefi.

Dinamo - Unirea Urziceni 3-1, etapa 26, campionat 2010-2011, 12.04.2011.

L-ar fi vrut şi pe Păun

Interesant este că aceeaşi situaţie s-a petrecut şi în cazul lui Georgian Păun, care acum joacă pentru FC Braşov. Oficialii au încercat să-l readucă şi pe acesta, însă fotbalistul a refuzat categoric din cauza situaţiei în care se află acum clubul, moment în care şefii au procedat identic la nivel declarativ, incluzîndu-l la capitolul “agitatori” care ar fi putut perturba liniştea vestiarului în cazul în care la club ar fi apărut întîrzieri salariale.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: