Fotbal intern

Lena, apariție de senzație la FCSB – Astra. Soția lui Gabi Enache a mers alături de fiul ei pe Arena Națională. GALERIE FOTO

23.11.2019 | 21:49
Lena, soția lui Gabi Enache, în timpul unei ședințe foto. Tânăra a avut o apariție de senzație la FCSB - Astra Giurgiu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FCSB a primit vizita formației Astra Giurgiu în etapa a 17-a, prima după pauza competițională datorată meciurilor jucate de echipa națională a României cu Suedia și Spania, iar Lena, soția lui Gabi Enache, a făcut senzație pe Arena Națională. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Lena, apariție de senzație la FCSB – Astra

Lena, femeia pentru care Gabi Enache a părăsit-o pe Mădălina, prima lui soție, a mers alături de Edan, mezinul familiei Enache, pentru a vedea duelul dintre FCSB și Astra Giurgiu. Gabi Enache a fost ținut pe banca de rezerve până în prelungiri și chiar a înscris în poarta fostei sale echipe.

Lena l-a făcut tată pentru a doua oară pe Gabi Enache în luna septembrie a anului 2017. Fotbalistul Astrei Giurgiu au are o fetiță pe nume Anais Maria din căsătoria avută cu Mădălina, femeia de care a divorțat anul trecut.

ADVERTISEMENT
Lena și Edan la meciul jucat de FCSB cu Astra Giurgiu

Gabi Enache a revenit la Astra Giurgiu pe 16 septembrie 2019 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021, după ce a jucat ultima dată la Dunărea Călărași. Acesta a mai jucat în trecut pentru formația patronată de Ioan Niculae, în perioada iulie 1012 – februarie 2016, atunci când a bifat 136 meciuri, 16 goluri și 20 de pase decisive.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri