Life

Lena Enache, admirată de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu la Antena Stars. Gabi Enache a trimis mesaj, în direct: „Ne-am nenorocit!”

Lena, frumoasa soție a lui Gabi Enache, a dezvăluit cât de gelos este fotbalistul, mai ales că prin prisma meseriei stau în orașe diferite mare parte din timp.
20.10.2022 | 15:47
Lena Enache admirata de Catalin Cazacu si Andrei Stefanescu la Antena Stars Gabi Enache a trimis mesaj in direct Neam nenorocit
Lena Enache, privită cu admirație de bărbații de la Antena Stars. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lena Enache a făcut dezvăluiri din căsnicia  cu Gabi Enache. Frumoasa blondină a mărturisit că gelozia nu este lipsită din relația lor, dar că fotbalistul nu are motive reale pentru care să își facă griji. Sportivul i-a trimis soției lui mesaj în direct, în timpul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Lena Enache, admirată la Antena Stars. Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, speriați de reacția lui Gabi Enache

Lena Enache este una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști de la noi din țară. Partenera de viață a lui Gabi Enache se poate lăuda cu o carieră de model, a făcut sport de performanță, iar acum și-a deschis propriul laborator de cofetărie, unde prepară cu mult drag dulciuri care mai de care.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu ai pasiune spre latura asta, nu îți ies produsele pentru că durează mult timp, trebuie să pui suflet. Mi-am făcut un mini laborator pentru moment, pentru că încă sunt la facultate în ultimul an.

Dacă ai norocul să faci ceva iubești, cu siguranță îți va ieși. Iar eu cred că am fost o privilegiată din punctul ăsta de vedere pentru că îmi place ce fac, respir ceea ce fac”, a spus Lena Enache la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cu o formă fizică de invidiat, menținută cu ajutorul metabolismului, dar și faptului că a făcut sport mulți ani, Lena Enache a recunoscut că din relația cu soțul său nu lipsesc geloziile.

Totuși, susține că fotbalistul nu are motive să fie gelos, căci nu obișnuiește să poarte haine care să-i lase prea mult trupul la vedere.

ADVERTISEMENT

„Despre ce vorbim? Ne ascundem după deget? De cele mai multe ori, în cele mai multe zile, eu mă îmbrac sport. Doar când ies la un restaurant sau ceva de genul, atunci mă îmbrac altfel, dar nici atunci nu mă îmbrac provocator, nu e stilul meu. 

Acum că am venit în emisiune, normal că am vrut să mă îmbrac și eu cu o rochie mai scurtă. Vine iarna, nu pot să-mi arăt picioarele, ce fac? Măcar aici în emisiune”, a explicat Lena Enache.

ADVERTISEMENT

Gabi Enache a trimis mesaj în direct pentru soția lui

În emisiunea Showbiz Report, Lena a pregătit o rețetă de cornulețe. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, soția lui Gabi Enache a atras atenția celor doi prezentatori, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, care pe tot parcursul momentului au admirat-o.

Dacă ea este pasionată de prăjituri, Lena Enache a mărturisit că soțul său, care este vegetarian, își gătește adesea singur, paste, salate și pește, mai ales în contextul în care mult timp locuiesc separat, fotbalistul mutându-se la Craiova.

La un moment dat, în timpul emisiunii, Natalia Mateuț a anunțat că Gabi Enache i-a trimis un mesaj, spre groaza colegilor săi care au exclamat: „ne-am nenorocit!”. Totuși, sportivul nu avea nimic să le transmită, ci doar voia să-i spună soției sale să zâmbească mai mult.

„Spune-i Lenei să râdă și să zâmbească mai mult. E prea serioasă, concentrată, când lucrează”, a transmis Gabi Enache, conform textului citit de Natalia Mateuț.

 

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
O româncă a făcut milioane în Italia. Avere din prostituție
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”