Life

”Regina” din vestiarul lui Mititelu! Lena, soția fotomodel a mijlocașului în care stau speranțele Craiovei, e spectaculoasă! Foto

Lena, soția lui Gabi Enache, mijlocașul Craiovei lui Mititelu, este una dintre candidatele cu șanse reale la titlul de Miss când vine vorba de soțiile fotbaliștilor români.
07.01.2022 | 18:22
Lena Enache adoră vacanțele exotice, acolo unde poate să-și expună formele perfecte în ținute minuscule Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriel Enache este mijlocașul transferat de Craiova lui Mititelu în pauza competițională, de experiența lui legându-se și șansele ca echipa să scape de coada clasamentului, mai ales că FC U Craiova 1948 ocupă în acest moment doar locul 14 în Liga 1 și are 19 puncte acumulate în cele 21 de meciuri disputate. Alături de el, la Craiova va apărea însă și Lena, soția fotbalistului, fostă sportivă de performanță la rândul ei.

Iar Lena Enache este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy femei ale României și „titular” incontestabil în echipa celor mai frumoase soții din lumea fotbalului de la noi.

ADVERTISEMENT

Lena, motivul pentru care Gabi Enache e invidiat de ceilați fotbaliști

Lena Enache este, cu siguranță, una dintre cele mai spectaculoase apariții feminine din lumea fotbalului. Deloc inhibată când vine vorba de fotografii, Lena Enache dezvăluie, la cei 33 de ani pe care îi are, după două nașteri, forme care ar putea fi invidiate și de puștoaice.

Fost supermodel de altfel, pe lângă o carieră serioasă în lumea atletismului românesc, Lena Enache pare să ducă acum dorul momentelor în care îi lăsa pe bărbați fără grai cu aparițiile sale pe podiumurile de modă sau poza în pictoriale fierbinți dedicate revistelor de profil.

ADVERTISEMENT

Așa că, Lena, fără să fie vreo secundă inhibată în a-și arăta multele tatuaje pe care le are, pozează cât de des poate în ipostaze incendiare. Și nu se rezumă la a poza doar în costume de baie minuscule, ci pare să fi transformat și casa într-un mic studio foto.

Normal, cum viața unui fotbalist aduce după sine și multe vacanțe, Lena Enache a avut unde să se ”desfășoare” în a poza în ipostaze fierbinți. Și, fie că discutăm de Dubai, fie că a ajuns pe litoralul românesc, Lena a făcut paradă de fotografii și și-a expus din greu formele perfecte cu care a fost înzestrată și pe care le întreține cu mare grijă.

ADVERTISEMENT

Lena Enache, pasiune pentru cozonaci

Pe lângă ședințele foto fierbinți pe care le pune la cale în orice loc, Lena Enache dovedește că știe cum să își răsfețe soțul. Iar adeseori, pe conturile ei de socializare, soția lui Gabi Enache face adevărate demonstrații ale virtuozității gastronomice.

Mai exact, Lena Enache pare să fie o expertă în prepararea cozonacilor, soția fotbalistului având, la un moment dat, chiar și o mică afacere în această direcție. Evident, Lena nu se mulțumește în a pregăti delicioasele preparate de patiserie, ci excelează, susține ea, în tot ce înseamnă bucătărie.

ADVERTISEMENT

Iar dacă mâncarea ei este, probabil, apreciată la maximum de Gabi Enache, fotografiile pe care le face în timp de gătește le împărtășește și fanilor ei de pe conturile de socializare. Și, din poze, Lena Enache nu pare să fie genul de bucătăreasă tradițională, ținutele în care gătește fiind parcă desprinse din fanteziile bărbaților.

Lena Enache, motiv de scandal conjugal uriaș

Cu ceva ani în urmă, pe când Gabriel Enache era încă căsătorit cu prima lui soție, un scandal uriaș a izbucnit în lumea sportului. Mai exact, mijlocașul Craiovei era, la acea vreme, căsătorit cu Mădălina, alături de care are o fetiță, dar a fost surprins în timp ce mergea la Lena acasă, imediat după ce se întorcea dintr-un cantonament. La fel ca și Gabi Enache, Lena este la a doua căsnicie, din primul măritiș având o fată care, acum, are zece anișori.

Evident, Gabi Enache a divorțat de prima lui soție, iar Lena i-a devenit și partenera oficială de viață, cei doi având, acum, împreună, un băiețel de patru ani care are și o nașă celebră: pe Anamaria Prodan. Iar în cei mai bine de patru ani de relație pe care îi au împreună, Gabi și Lena par să fie de nedespărțit, ea însoțindu-l pe fotbalist cam peste tot unde acesta a jucat.

Acum, odată cu transferul lui Gabi Enache la Craiova, Lena este posibil să se mute alături de fotbalist în Bănie, pentru a-i fi alături în momentele în care acesta nu este în cantonamente sau la antrenamente alături de echipă.

”Gabriel Enache, jucător ce a terminat sezonul actual la formaţia de primă ligă Zhetysu din Kazahstan, unde a evoluat în 25 de partide, a semnat cu Ştiinţa! Internaţionalul român are în palmares 4 trofee în campionatul românesc şi anume: campionatul, cupa şi supercupa, cu Astra Giurgiu, şi cupa ligii, cu FCSB.

De asemenea, fotbalistul polivalent de bandă dreaptă are şi 5 convocări la echipa naţională. Bine ai venit, Gabi!”,  a fost anunțul grupării patronate de Adrian Mititelu în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT