Life

Lena, soția lui Gabi Enache, dezvăluiri despre fotbalist: ”Mănâncă doar iarbă. Sper să se mai tempereze”

Lena a vorbit despre relația pe care o are cu fotbalistul Gabi Enache, frumoasa soție a sportivului dezvăluind ce ar schimba la el, dar și cum decurg lucrurile între ei.
22.05.2022 | 09:18
Lena sotia lui Gabi Enache dezvaluiri despre fotbalist Mananca doar iarba Sper sa se mai tempereze
Lena, soția fotbalistului Gabriel Enache, a vorbit fără ascunzișuri despre relația cu sportivul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lena, soția lui Gabi Enache, a spus, pe șleau, cum decurg lucrurile în relația pe care o are cu fotbalistul. Ea a dezvăluit preferințele lui culinare, recunoscând că este siderată de gusturile lui Gabi Enache, dar a vorbit și despre ce nu ar putea să îi ierte vreodată fotbalistului.

Lena, dezvăluiri despre mariajul cu Gabi Enache! Cine este șeful în casa lor?

Lena, de când se iubește cu Gabi Enache, a preferat să fie cât mai discretă. Relația lor, începută cu mare scandal oricum, a trecut prin testul timpului și, în exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa fostă atletă a dezvăluit mici secrete din familia lor.

ADVERTISEMENT

”Să fiu soție de fotbalist este doar o titulatură, nu mă reprezintă. Eu sunt cu omul Gabriel Enache, nu cu fotbalistul Gabriel Enache. Atunci când intră pe teren, normal, îl susțin și eu, si toată familia noastră. Este însă frumos să fiu soția lui Gabi. În casă cine e șeful? Aaaaa… cred că Edan, cel mic (râde, n. red.)”, ne-a spus, în exclusivitate Lena Enache.

Și, chiar dacă el este ”starul” familiei, Lena ne-a recunoscut, râzând, că îl pune la treabă. Ba chiar, departe de ea gândul să îl menajeze, așa cum spunea de curând Ilinca Vandici că face când vine vorba de soțul ei.

ADVERTISEMENT

”Îl trimit să ducă gunoiul, să cumpere pâine, ne ajutăm reciproc. Îi dau listă de cumpărături, se descurcă chiar bine în chestiunile casnice. Gabi este un sprijin pentru mine în tot ceea ce face, este acolo un mare ajutor pentru mine”, a mai precizat Lena.

Lena Enache, contrariată de decizia lui Gabi de a deveni vegetarian

Cunoscută printre apropiații ei pentru talentele pe care le dezvăluie atunci când intră în bucătărie, Lena Enache este puțin dezamăgită că nu le poate folosi la maximum pentru a-și răsfăța soțul. Fotbalistul Gabriel Enache este, de ani buni deja, vegetarian, iar Lena, ”carnivoră” convinsă, îi mai oferă doar dulciurile delicioase pe care știe să le facă.

ADVERTISEMENT

”De când este vegan, de vreo trei ani, este mai greu să îl răsfăț culinar. Mănâncă doar dulciuri, îi plac mult. El mănâncă doar iarbă (râde, n. red.). L-am întrebat și eu de ce face asta, el zice că se simte mult mai bine.

Mie mi se pare că a mai slăbit, dar îmi explică că are aceleași kilograme, că este vorba doar de grăsimea din corp care s-a topit, nu înțeleg, nu mă interesează. Eu mănânc în continuare carne, oricând, iar Edan, care e în creștere, la fel”, ne-a mai dezvăluit Lena.

ADVERTISEMENT

Ce ar schimba Lena când vine vorba de soțul ei și ce nu i-ar ierta niciodată

În exclusivitate pentru FANATIK, Lena Enache ne-a dezvăluit că niciodată nu l-ar putea ierta dacă ar fi înșelată de fotbalist. Ea ne-a mai spus că, încă, speră ca Gabi Enache să se liniștească, să nu mai fie impulsiv.

”Aș schimba dacă aș putea, dar cred că o va face cu timpul oricum, felul lui, sper să se mai tempereze. El este impulsiv. Nu i-aș ierta niciodată să mă înșele. De violență între noi nu se pune problema, sunt capabilă să mă apăr.

Am forța necesară să mă apăr, iar de la cozonaci am făcut niște mușchi (râde, n. red.), nu se poate pune cu mine…”, a mai spus Lena Enache. Totuși, recunoaște ea, a rămas cu un vis neîndeplinit din partea lui Gabi Enache: ”Mi-ar fi plăcut să joace la Barcelona, îmi place orașul”.

Lena Enache, forme de model! L-a cucerit pe fotbalist pe când el era însurat

Lena Enache, fostă atletă de performanță, face senzație de ani buni cu formele perfecte pe care le afișează, adeseori, cu generozitate chiar. Și, chiar dacă a născut de două ori deja, ajunsă la 33 de ani, Lena Enache poate să se califice în naționala soțiilor de fotbaliști.

Relația dintre Lena Enache și Gabi a început cu un scandal uriaș. La acea vreme, Gabi era căsătorit cu Mădălina, femeia cu care are un copil și a fost surprins în timp ce o ”vizita” pe Lena, ea fiind deja divorțată. Cei doi și-au recunoscut relația,iar  Gabi Enache a divorțat pentru a se recăsători cu Lena.

Împreună, din relația care a ajuns deja în al cincilea an, Lena și Gabi Enache au un băiețel, pe Edan, nașa micuțului fiind Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT