Life

Lena, soția lui Gabi Enache, marcată de o dramă teribilă. Blondina, confesiuni în premieră despre relația cu fotbalistul

Lena, soția lui Gabi Enache, a făcut o serie de confesiuni despre viața ei, în premieră la televizor. Frumoasa blondină a vrut să clarifice o serie de lucruri.
20.01.2022 | 15:34
Lena sotia lui Gabi Enache marcata de o drama teribila Blondina confesiuni in premiera despre relatia cu fotbalistul
Lena și Gabi Enache sunt împreună de mai bine de 6 ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lena, nevasta lui Gabi Enache, este de 6 ani căsătorită cu cunoscutul fotbalist, iar despre ea s-au scris de-a lungul anilor, mai ales la începutul poveștii lor de iubire, vrute și nevrute.

Lena fusese acuzată că ar fi distrus căsnicia pe care sportivul o avea înainte. Acesta a divorțat de fosta soție la scurtă vreme după ce s-a cunoscut cu tânăra.

ADVERTISEMENT

Lena a ținut să facă anumite precizări pentru prima oară în toți acești ani, în emisiunea Teo Show.

Lena, soția lui Gabi Enache, confesiuni despre relația cu fotbalistul

Nevasta fotbalistului și-a deschis sufletul în fața jurnalistei Mădălina Lambrinoc de la Kanal D și a negat cu vehemență că ar fi contribuit la separarea lui Gabi Enache de fosta soție.

ADVERTISEMENT

Lena a lăsat să se înțeleagă că în momentul în care cei doi s-au cunoscut, căsnicia atacantului era deja sfârșită, chiar dacă nu și în documente.

„La începuturile noastre, el a hotărât să divorțeze, atunci a fost cel mai urât moment din relația noastră. Chiar dacă au trecut mulți ani, nu am vorbit cu voce tare despre ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nu eu l-am despărțit pe Gabi de soția lui. Au fost mulți care m-au judecat și m-au blamat. Au făcut-o fără a mă cunoaște. Eu nu mi-am părăsit copilul. Eu când am luat hotărârea cu cine să rămână Sofi, cu mine sau cu fostul soț, decizia am luat-o cu fostul meu soț”, a declarat Lena Enache la Kanal D.

Aceasta a mai precizat că în momentul în care a decis ce se va întâmpla cu Sofi, soțul ei urma să ajungă în Rusia cu munca și nu a vrut să o bulverseze pe fetiță, plimbând-o prin toate colțurile țării, deci decizia de a rămâne cu tatăl ei a fost una gândită pentru binele ei.

ADVERTISEMENT

Lena a spus câteva cuvinte frumoase despre Gabi, omul alături de care de mai bine de 6 ani se simte o femeie împlinită.

Drama care a marcat-o profund pe blondină

„Gabi este familie, iubire, partener de joacă pentru copil. Relația noastră e nebună, corectă și onestă. El este mai gelos, iar impulsivi suntem amândoi. Eu las mai mult de la mine, cu siguranță”, a completat Lena.

În cadrul interviului, nevasta lui Enache a scăpat câteva lacrimi, povestind cât a putut despre drama care a marcat-o pe viață. Mama ei s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după ce la 48 descoperise că avea o boală autoimună extrem de gravă.

„Mama a avut o boală mai grea decât cancerul. O boală autoimună, la 48 de ani. La 50 de ani s-a stins”, a spus Lena, năpădită de lacrimi. Cel mai greu pentru ea este de sărbători, căci atunci îi lipsește cel mai mult mama.

 

ADVERTISEMENT