Lennox Lewis critică meciul de box Mayweather-McGregor: "Această luptă nu poate să fie serioasă"

Fostul campion mondial al categoriei grea, Lennox Lewis, a vorbit despre meciul dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor. Pugilistul britanic a catalogat drept "ridicolă" întâlnirea dintre cei doi şi consideră că Mayweather va câştiga cu uşurinţă meciul.

"Nu mă pot gândi că această luptă va fi serioasă. Pentru mine este ridicolă. Mayweather este unul dintre cei mai buni pugilişti la categoria sa, este greu să-l loveşti. Floyd este mult mai puternic în box decât McGregor, care nu are experienţă. Nu voi plăti să văd acest meci, dar mă voi uita să văd cine a câştigat, deşi ştiu cine va câştiga", a declarat Lennox Lewis conform L'Equipe.

Meciul dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor va avea loc pe 26 august la Las Vegas. Conform presei internaţionale, bursele celor doi pugilişti ar fi de câte 100.000.000 de dolari.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695