Life

Leo de la Strehaia a fost jefuit de o avere în timp ce era în spital, zbătându-se între viață și moarte

Problemele se țin scai de Leo de la Strehaia. După operația pe creier, Prințul țiganilor se confruntă cu o nouă lovitură. O sumă uriașă i-a fost furată din visteria familiei.
26.01.2023 | 15:10
Leo de la Strehaia a fost jefuit de o avere in timp ce era in spital zbatanduse intre viata si moarte
Încă o problemă pentru Leo de la Strehaia! Sursa foto: facebook și arhivă personală/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Leo de la Strehaia a avut o viață greu încercată și, adesea, a trecut de la agonie la extaz în doar câteva secunde. Ani de zile a fost una dintre cele mai controversate vedete, viața lui amoroasă, și nu numai, intrigând showbiz-ul românesc. Din păcate, de câteva luni de zile viața îi este din ce în ce mai zbuciumată, iar operația pe creier a fost o altă cumpănă care l-a pus față în față cu moartea. De curând a primit o nouă lovitură din partea cui nu se aștepta niciodată, mai exact din partea propriei familii.

Leo de la Strehaia, jefuit în timp ce era în spital

În exclusivitate pentru FANATIK, fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia, Alin Mihai, ne-a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre noua problemă cu care se confruntă cel supranumit Prințul țiganilor. Aflat în spital, acolo unde întreaga familie îi stă la căpătâi pentru al ajuta în procesul de recuperare de după intervenția dificilă suferită pe creier, Leo a primit din plin, în piept, un nou atac, chiar din partea nurorii lui, soția fiului cel mare, Ursu.

ADVERTISEMENT

Din primele informații pe care ni le-a furnizat chiar cumnatul Cameliei Mihai, se pare că aceasta a fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia.

Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o.

ADVERTISEMENT

Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a declarat Alin Mihai, fiul mai mic al lui Leo de la Strehaia.

”20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei”

Imaginile indecente pe care le are în posesie așa zisul ”șantajist” au determinat-o pe nora lui Leo de la Strehaia să sustragă din casă 20 de galbeni, care valorează o avere, și, mai mult, aceștia intenționează să fugă din țară, pentru a le fi pierdută urma.

ADVERTISEMENT

Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo.

Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară”, a mai completat membrul familiei de la Strehaia

ADVERTISEMENT

Leo de la Strehaia, din nou pe masa de operație: ”Au apărut complicații la inimă, la plămâni”

Și, pentru că lucrurile rele și grele încercări vin una după alta, fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia a făcut și mărturisiri emoționantă despre cel care i-a dat viață. Mihai se confesează vădit emoționat și povestește, în premieră, pentru FANATIK, că tatăl lui mai are nevoie de recuperare, și, cel puțin de o nouă operație. De asemenea, acesta punctează să după intervenția pe creier, numeroase complicații și-au făcut simțită prezența atât la inimă, cât și la plămâni.

Tatăl meu Leo este binișor, mai trebuie să treacă timp să se recupereze, va trebui să ajungă la cardiologie pentru coronarografie. Să știm dacă este nevoie de stent sau operație pe inima.

După operația pe creier au apărut complicații la inimă, la plămâni. Momentan este ok. Avem încredere în Dumnezeu că este alături de noi! Prin ce chinuri a trecut și ce s-a întâmplat, chiar Dumnezeu a făcut o minune că mai trăiește și a trecut cu bine peste operația pe creier”, a mai spus fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia.

Familia îl plânge zi și noapte în fața spitalului

Să ne reamintim că în urmă cu aproximativ o lună de zile Prințul țiganilor a suferit un atac vascular, în urma căruia nici până acum nu și-a revenit. Familia lui Leo de la Strehaia refuză să plece de la căpătâiul lui, chiar sora acestuia declarând că se teme de ce se întâmplă.

Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm…

Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, spunea aceasta pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Angajări cu salarii de top, fără experiență. Cine pune la bătaie mii de...
Angajări cu salarii de top, fără experiență. Cine pune la bătaie mii de joburi
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO